Zánět močových cest opakovaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
26.9.22 22:00

@Okta Děkuji za typ, bohužel několikrát jsem se ptala, zda si to s přítelem nepředáváme a vždycky to dopadne tak, že přítele na vyšetření s sebou brát nemám a přeléčí pouze mě. Ne a ne ho vyšetřit, asi zkusíme jinou urologii. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14724
26.9.22 22:32
@holka0304 píše:
@Okta Děkuji za typ, bohužel několikrát jsem se ptala, zda si to s přítelem nepředáváme a vždycky to dopadne tak, že přítele na vyšetření s sebou brát nemám a přeléčí pouze mě. Ne a ne ho vyšetřit, asi zkusíme jinou urologii. :think:

Nemusi ho vysetrovat. Je skoro jiste, ze ma tu infekci take. Staci mu predepsat leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.9.22 22:35

@Janča6 Asi načase změnit doktora, stále mi tam hledají jiné věci a tohle neberou vůbec na vědomí, i když jsem jim říkala, že po větší sexuální aktivitě se to pokaždé rozjede :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 22:46

@holka0304 Mívala jsem v mládí to samé. Pomohla až rada jednoho urologa, že se musím vždy před sexem a ihned po sexu jít pořádně vyčůrat, aby se pročistily ty trubky. Jakmile jsem toto začala důsledně dodržovat (opravdu do dvou minut po sexu sedět na záchodě a zároveň se pořádně napít a dát si brusinku - Megabrusinky od Swiss mi pomáhaly nejvíc), tak jsem měla klid. Jakmile jsem po sexu třeba usnula a šla na wc až ráno, už byl problém. A měla jsem to takto s několika partnery, nebylo to ojedinělé.
Jinak mohu potvrdit, že po porodech dětí se to hodně zklidnilo, za několik let jsem měla zánět jen 1× (a bohužel to bylo opět po větší sexuální aktivitě a ukolébaná tím, že jsem nemívala problémy, jsem na tom wc včas nebyla).

• Citovat
  • Upravit
314
5.10.22 18:34

@holka0304 dobry den.Jak se vam to projevi kdyz mate zanet? Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat