Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkoušela jsi dlouhodobě užívat Blokurimu? A lékař ti na to řekl co?
Blokurima je malej zázrak. Vždycky, když začnu cítit nekomfort v močových cestách, pořádně se jí naperu a zatím (klepy klep) to vždy odešlo. Takže i po rizikové činnosti (u mě to způsobuje letní prochladnutí, třeba večer na zahrádce nebo u vody). Zkus a uvidíš ![]()
Blokurima. Mně pomohlo taky vždy po sexu vypláchnout buď vodou nebo rosalginem (pokud to nebylo moc často). To se prý nemá, protože to narušuje prostředí uvnitř, ale mně to pomáhalo nějakou dobu. Pam jsem objevila blokurimu nebo (D-manosse and cranberries drink od dr. MAXE) Vždy, když mám styk, tak ji pak preventivně vypiju a další den taky
Já užívám Urinal D manosa Forte, je tam dávkování přímo na tenhle problém, vypít co nejdříve po styku. Měla jsem období, že jsem to měla fakt pořád, párkrát ATB. Když nebyl styk, tak nic a jakmile, tak
. A to mám 20 stejného manžela, ale já jsem ve věku spíš už k začátku přechodu a to se prý může zhoršovat. Nicméně jsem si párkrát ten sáček hned po styku dala a od té doby je klid (klepu).
Ještě bych taky možná trvala na tom, aby se partner „před“ osprchoval a opatrně s hlazením… ![]()
@nozu ano blokurimu jsem zkousela doktor mi na to prave tu blokurimu doporucil jinak nic moc at dodrzuji tu zakladni hygienu atd nic co sem nevedela
@Ketris vetsinou ano ale ne vzdy ale i kdyz se osprchuje tak je to stejne
Nedělat to nikdy na sucho, zkusit třeba lubrikant. Samozřejmě jak píšeš před a po sexu si zajít na malou a umýt se. Ale asi bude stejně nejlepsi si zajít na odběr moči a poradit se s lékařem a i treba na tohle koupit primo nejaky vitaminy
Zdravím už jsem z toho vázně zoufalá. Mám záněty močových cest vždy po styku i když někdy je to slabší a někdy zase naopak silnější. Dodržuji hygienu vyčůt po, sprcha atd. Jediné co tak s partnerem nepoužíváme ochranu, ale neni to pouze s timhle partnerem bohuzel to mám od začátku svého sexuálního života. Nemáte někdo nějakou radu jak se toho už konečne zbavit? Odrazuje mě to od samotného styku
.
Předem děkuji za všechny rady :srdce