Zánět močových cest u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1699
20.9.20 20:51

@Doctus Kanylu měla 24h pak si ji vytrhla nepodařilo se zavést další.
Nyní dostává ATB ve formě sirupu. Každopádně si myslím, ze prostředí nemocnice na ni má negativní vliv a proto cely den probrečela(hystericky).
:,( děkuji za Vás čas, doufam, ze zítřek už bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
20.9.20 21:22

@GirlsNick
Když už má ATB v sirupu, tak to vás mohli pustit domů. Dávat ATB v tabletové / sirupové formě v nemocnici mi přijde směšné (pokud samozřejmě tabletová forma není v přísně indikovaných případech žádoucí). Kdyby bylo na mně, tak jdete domů, jak by byl výsledek kultivace moči, tak bych vám zavolal, zda v ATB pokračovat, nebo ATB změnit. Kontrolní vyšetření (moči + ev. CRP - toto není nutné) by se pak realizovalo cestou PLDD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
20.9.20 22:01

@Doctus Oni se jí usilovně snažili dat kanylu, ale bohužel neúspěšně.
Proto doufam, ze ji zitra už pustí domu a rekonvalescence pro ni bude příjemnější doma. Dnešní den opravdu cely probrečela, což musí byt vysilující. Myslíte, ze je tedy naděje, ze by mi ji zitra pustili domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
20.9.20 22:07

@GirlsNick to se jdi zeptat na sesternu. Pokud bude mit horecky, tak vas nepusti. Stejne jako by mela mit negativní moc. Muzes podepsat reverz a pak pujdete domu. My byli v nemocnici pokaždé nejmene 5 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
21.9.20 19:25

@Doctus Tak dcera dnes zlepšení ovšem teď opět horečky 39. Je to normální? Už jsem zoufalá, přítel je s ní v nemocnici, ja mám rizikové těhotenství a jsme všichni na pokraji zhroucení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
21.9.20 19:40

@GirlsNick jestli ma zanet ledvin, tak tam se musi vychytat vhodna atb dle toho, co ma v moci. Ta ji vysla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
21.9.20 20:21

@Cuddy V moci měla e coli. Žijeme v zahranici ještě jsme žádné papíry neviděli.
Měla dost vysokou tu infekci a nyní ji to klesá, ale další věc je, ze dostává atb po 6 hodinách, ale v noci ne. (Zvláštní?)
Tak ja už sem ze všeho debil, přečetla jsem snad všechno!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
21.9.20 20:30

@GirlsNick tak asi nechteji dite budit, no. My meli vzdy kanylu a atb i v noci, coz byl opruz. Dobre, ze se moč lepsi. Jak jsem psala, u nas to byla hospitalizace nejmene na tech 5 dni a podminka propusteni byla cista moc a bez horecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
21.9.20 20:41

@Cuddy Kanylu jelikož ji jsou 2 roky se nepodařilo po druhé zavést. Po prve ji měla, ale vytrhla se. A ty příšerný pokusy o zavedení lanyly, byly strašné.
Takže musí dostávat sirupové atb. :( Celou situaci zvládá o 100% lépe než včera, ale ty horečky a to, ze nedostává atb v noci mi přijde zvláštní.
Každopádně mnohokrát děkuji za Vaše zkušenosti a doufam, ze se ji co nejdřív uleví. Nic jiného si nepřeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
21.9.20 21:43

@GirlsNick
Jak dlouho už ATB má, že dnes měla ještě horečky? Po 48 hodinách ATB terapie by horečky již neměly být tak časté. Dávkování po 6 hodinách je velice, velice zvláštní! A tím spíše, že v noci nedostává žádná (v kolik hodin je vlastně dostává?)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
21.9.20 22:09

@Doctus Dnes měla jednu horečku a to 39.
ATB má 48 hodin (teď už o par hodin více).
Dostává ATB v 8h, 14h, 20h.
Když měla kanylu dostávala každých 6h také, ale i v noci.
Už jsme naštvaní a zitra budeme konzultovat dávkování s lékařem, nepřijde nám to normální! A o organizaci sester ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
21.9.20 22:19

@GirlsNick
To dávkování je teda hodně divné. :nevim: Zítra by teploty být neměly, dělaly se kontrolní odběry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
22.9.20 07:45

@Doctus Ano odběry dělaly včera ráno a dnes nás čekají další. Hodnoty klesají a když tomu bude tak i dnes, malá bude moct jít domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
25.9.20 19:36

@Doctus Dobrý večer, ráda bych Vás informovala o zlepšení stavu dcery a již jsme doma. K tomu dávkování nám lékař říkal, že je důležité aby dítě dostalo určitou dávku za 24h.. rozvržení je tedy čistě na nás. Oni zvolili po 6h aby ji v noci nebudili. Přijde mi to nyní docela logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
25.9.20 19:43

@GirlsNick
Hezký večer, děkuji za zprávu. Co jste dostali za ATB na domů? A stran toho výroku o ATB a celkové denní dávce libovolně rozložené během 24 hodin… no asi by bylo facek jako potlesku v Národním divadle, farmakokinetika ATB tak jednoduchá zase není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí