Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to je určitě zánět. Hodně pít, hodně vitamínu C a dát jí kolem boku třeba šálu. Tohle už je ale na antibiotika.
@xkoup21 píše:
Tak to je určitě zánět. Hodně pít, hodně vitamínu C a dát jí kolem boku třeba šálu. Tohle už je ale na antibiotika.
Ano jak píšu, dostala antibiotika. Zatím je měla dvakrát ale žádná změna. Jsem už uplně hotová, v noci naštěstí spala tak 5 hodin v kuse ale když je vzhůru tak pořád čůrá 😰
Zkuste ještě určitě nasadit Blokurimu. Mohla prodělat zánět a teď z toho mít hyperaktivní močový měchýř. Sliznice se poškodila. Zkusila bych kůru Blokurimou a pak na urologii. Existují léky na předpis pro takto malé děti, který potlačí pocit, že se jí neustále chce. Je to běh na dlouhou trať, držím palce ![]()
@Adela5555 píše:
Zkuste ještě určitě nasadit Blokurimu. Mohla prodělat zánět a teď z toho mít hyperaktivní močový měchýř. Sliznice se poškodila. Zkusila bych kůru Blokurimou a pak na urologii. Existují léky na předpis pro takto malé děti, který potlačí pocit, že se jí neustále chce. Je to běh na dlouhou trať, držím palce
Já si nejsem jistá, zda se může blokurima k ATB…ať se radši zeptá lékárně…
@xkoup21 píše:
S tím céčkem, nebo třeba džusem, citronem a pod. opatrně. Dráždí.
Na dráždění pomáhá obyčejná soda. Ale je to chuťově blee. ![]()
@M_Vladim Děkuji, dneska od odpoledne už je lépe, nočník máme stále ještě v pohotovosti u postele ale už se v klidu sama obleče do županu a dojde si na wc tak jednou do půl hodiny. Je už usměvavá a veselá, tak doufám že zitra se už uplně srovná ❤️️.
Ahojte, tak trochu v zoufalství hledám jak ulevit dceři od zánětu močových cest.
.
Včera jsem ji dovedla ze školky s tím, že mi běhala co půl hodiny čůrat, u ní nezvyklé ale nic nebolelo, nepálilo. Jen co se dnes vzbudila, tak chodila co 10 minut, později jsem vytahla nočník, dala ho ke gauči a chodí mi co 5 minut a brečí, ne bolestí ale tím že se bojí źe to nevydrží, jen co stoupne z nočníku. Ràno jsem jí dala sirup cranberries a urolo čaj pro děti. Pije hodně.
Kolem 18:00 jsem ji vzala na pohotovost, moč poslali do laboratoře a za 15minut byly výsledky, vše negativní. Za tu dobu jsme byly snad 10× na wc a doktorce v ordinaci taky řvala že se počurá. Tak jí kontrolovala i jestli nemá výtok a nic, vše ok. Tak jí navzdory čistých výsledků napsala Sumetrolim a poslala nás domů do tepla postele. Pěti minutový interval ale stále pokračuje, jen co si lehne hned vztává čůrat, jsem zoufalá, do toho mi tvrdne břicho v 18tt a mám ležet a když to nepřejde tak v pondělí na kapačky. Jsem uplně na nervy. Jak jí mám pomoci? Dvakrát seděla v teplé vaně a čurala do ní asi půl hodiny a jen co vylezeme zase totež dokola