Zánět močových cest u 5leté dcery.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.22 23:02

Zánět močových cest u dcery 5 let.

Ahojte, tak trochu v zoufalství hledám jak ulevit dceři od zánětu močových cest.
Včera jsem ji dovedla ze školky s tím, že mi běhala co půl hodiny čůrat, u ní nezvyklé ale nic nebolelo, nepálilo. Jen co se dnes vzbudila, tak chodila co 10 minut, později jsem vytahla nočník, dala ho ke gauči a chodí mi co 5 minut a brečí, ne bolestí ale tím že se bojí źe to nevydrží, jen co stoupne z nočníku. Ràno jsem jí dala sirup cranberries a urolo čaj pro děti. Pije hodně.
Kolem 18:00 jsem ji vzala na pohotovost, moč poslali do laboratoře a za 15minut byly výsledky, vše negativní. Za tu dobu jsme byly snad 10× na wc a doktorce v ordinaci taky řvala že se počurá. Tak jí kontrolovala i jestli nemá výtok a nic, vše ok. Tak jí navzdory čistých výsledků napsala Sumetrolim a poslala nás domů do tepla postele. Pěti minutový interval ale stále pokračuje, jen co si lehne hned vztává čůrat, jsem zoufalá, do toho mi tvrdne břicho v 18tt a mám ležet a když to nepřejde tak v pondělí na kapačky. Jsem uplně na nervy. Jak jí mám pomoci? Dvakrát seděla v teplé vaně a čurala do ní asi půl hodiny a jen co vylezeme zase totež dokola :(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
20.2.22 07:14

Tak to je určitě zánět. Hodně pít, hodně vitamínu C a dát jí kolem boku třeba šálu. Tohle už je ale na antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.22 07:32
@xkoup21 píše:
Tak to je určitě zánět. Hodně pít, hodně vitamínu C a dát jí kolem boku třeba šálu. Tohle už je ale na antibiotika.

Ano jak píšu, dostala antibiotika. Zatím je měla dvakrát ale žádná změna. Jsem už uplně hotová, v noci naštěstí spala tak 5 hodin v kuse ale když je vzhůru tak pořád čůrá 😰

• Citovat
  • Upravit
60
20.2.22 08:05

Zkuste ještě určitě nasadit Blokurimu. Mohla prodělat zánět a teď z toho mít hyperaktivní močový měchýř. Sliznice se poškodila. Zkusila bych kůru Blokurimou a pak na urologii. Existují léky na předpis pro takto malé děti, který potlačí pocit, že se jí neustále chce. Je to běh na dlouhou trať, držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
20.2.22 10:35
@Adela5555 píše:
Zkuste ještě určitě nasadit Blokurimu. Mohla prodělat zánět a teď z toho mít hyperaktivní močový měchýř. Sliznice se poškodila. Zkusila bych kůru Blokurimou a pak na urologii. Existují léky na předpis pro takto malé děti, který potlačí pocit, že se jí neustále chce. Je to běh na dlouhou trať, držím palce :srdce:

Já si nejsem jistá, zda se může blokurima k ATB…ať se radši zeptá lékárně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36580
20.2.22 21:06
@xkoup21 píše:

S tím céčkem, nebo třeba džusem, citronem a pod. opatrně. Dráždí.
Na dráždění pomáhá obyčejná soda. Ale je to chuťově blee. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.22 21:11

@M_Vladim Děkuji, dneska od odpoledne už je lépe, nočník máme stále ještě v pohotovosti u postele ale už se v klidu sama obleče do županu a dojde si na wc tak jednou do půl hodiny. Je už usměvavá a veselá, tak doufám že zitra se už uplně srovná ❤️️.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA