Zánět očí u miminka- jak léčit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
20.1.07 19:17

Ahoj,

nechtěla jsem nikoho děsit, ale fakt je ten, že nám taky tvrdili, že to nebolí a dítě pláče jen proto, že ho někdo drží. No, já nevím, ale fakt z toho měla malá docela drsný trauma a my nakonec taky. Teď chodíme na oční z jiného důvodu a také jinam a paní dr. sama říkala, že může malou vyšetřit násilím, ale že to nemá ráda, protože i ty malé děti si to pamatují a potom jsou s tím problémy a tak tomu raději nechává volný průběh, aby si Ela zvykla a půjde to samo. A ty kanálky se prý musejí píchat opavdu jen v nejkrajnějšich případech a často se to vyhojí samo, ale kdo to má poznat, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Werushka
8.1.12 11:52

Suri: mně jako malému miminku kanálky proplachovali několikrát a opravdu si to nepamatuju.

• Citovat
  • Upravit
1053
11.12.12 10:40

Jak dlouho se může oko vykapávat MM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
11.12.12 14:43

PORADÍ NĚKDO??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
4.6.13 07:42

Tak malá má 5měsíců holky a taky se pořád táhne porblém s očíčkem. Kapek milion a nic. V sobotu už to měla opravdu škaredý a tak jsem se tady dočetla o tom mlíčku a zkusila a… neuvěřitelný!!! Očíčko se o 90% zlepšílo! :potlesk: Jen nevím, jak dlouho a často kapak, stříkat. Dělám to cca 5× denně a zatím ok. Zkusím zapojit ještě to masírování, aby se teda kanálek uvolnil a uvidíme :think: bylo by super, kdyby jsme nemusely na zprůchodnění tím násilím… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.12.13 10:00

Ahoj, chtěla bych obnovit tuto diskuzy.to mm mě velice zaujalo. malý má od včerejška zalepené oči je mu 9týdnu. předtím už mu slzy tekly, tak to asi nemá ucpané kanálky, nebo ano :?: kapám opthalmoseptonex po 2 hod a pokaždé se snažím ten hnis odstranit vodou navlhčeným papírovým kapesníčkem. to mm chci vyskoušet. jak jste to prakticky zvládli, mám odstříkat víc a kapat pak a nebo musí být čerstvé :?: :?: jak často a čím jste to tam dostali :?:máte to opravdu ověřené :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
14.12.13 13:10

@1976
Já MM zkoušela a zdálo se mi, že je to lepší. Ale nakonec jsme stejně dostali ATB Pamycon. Kapala jsem vždy při kojení čerstvé. Porodní asistentka říkala, namočit tampon v mléce a jen vytřít. Myslím si ale, že MM není všemohoucí, takže za nás ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.12.13 08:30

Ahoj, já to zkoušela, ale taky mě to nějak neoslnilo. zkrátka žadná změna. bohužel, to má furt dost ošklivé. po o jdu k doktorce. ironie je, že ten pamykon ted dobrala starší 4letá na rýmu a vůbec jí to nezabralo. jenže už to brala 10 dní a víc se to nemá :roll: to jsem zvědavá co mi řekne doktorka.ve školce jsou neštovice, to se taky bojim aby to malej nechytil, ta starší je očkovaná. myslíte, že to muže malý chytit, když ho neberu do vnitř školky :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.15 09:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.15 11:27

POMOC!

Ahojky prosím mohly by ste mi poradit? :/
Malá má dva měsíce a 12 dní, a v sobotu ji začlo hnisat a slzet prave oko, nemela moc hnisu ani natekle, vykapavala sem Mateřským mlékem, protože jsem slyšela že to pomáhá.
Pomohlo to možná tak jeden den. V neděli večera už přestalo hnista a včera už ani neslzelo, ale dnes znovu.. trošičku hnisu takže sem zase kapla a hnis zmizel. jen nevim co ted, protoze ji strašně oko slzí a horní víčko u toho praveho oka ma naružověle, a malinkato natekle,,nemáte nějake zkušenosti co by pomohlo?.. vnitřní koutek i masíruju. Děkuju všem moc :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.8.18 09:15

Mne u prvniho chlapecka nezabrali zadne kapky. Okolo tretiho mesice zabrala masaz. U druhého chlapecka nezabirala masaz a kolem ctvrteho mesice zabraly kapky tobrex. MM a hermanek nam to strasne zhorsily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí