Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den , syn má jít pozítří na operaci se zoubkama ,na kterou čekáme přes půl roku , předoperační vyšetření máme za sebou a dnes dostal zánět spojivek
takže mu z očí i z nosu teče zelený hnis . Dostali jsme atb , ale jde mi o to , jestli tam vůbec máme jet , nebo to rovnou přeobjednat , protože asi určitě bude mít dýchací hadičky v nose , pusinku budou potřebovat volnou…máte někdo podobnou zkušenost ? Děkuji za rady
Ahoj … pro operaci-jakoukoli!! Musí být průchodný nos. My kvůli hloupé rýmě museli odložit operaci kýly (taky jsme byly v pořadí, čekačka na další půl roku)
Já jsem tam zavolala, řekla jsem co a jak a oni už mi řekli. A co na to vaše dětská???
no právě že máme zkusit do pátku vykapávát antibiot.kapkama a prý se to možná rozežene , ale mě jde i o to , že třeba v těch očích se to zastaví , ale pořád tam může být nějaký zárodek zánětu a oči a zuby jsou kousek od sebe , tak aby se mu nerozjel potom nějakej velkej zánět . Už tak mám strach z narkozy a do toho ještě tohle ![]()
To vas urcite preobjednaji,dcera ma 4 operace,mandle,polypy…a vzdycky se ptali,jestli je zdrava.Tak at se brzo uzdravite a operace dopadne ok. ![]()
@kkaattkkaa píše:
To vas urcite preobjednaji,dcera ma 4 operace,mandle,polypy…a vzdycky se ptali,jestli je zdrava.Tak at se brzo uzdravite a operace dopadne ok.
Děkuji
Teda , vy už toho taky máte za sebou , tak hlavně už jen zdraví holčičce!!!
@Maty ML
já být tebou a mít takovéhle pochybnosti, tak bych se přeobjednala. ona je pravda, že čekací doba je dlouhá, ale zas na vaše místo může někdo jiný, když se přehlásíš. pak třeba budete mít takové štěstí i vy a půjdete dřív
já bych tedy do toho nešla, taky bych měla strach. třeba se vám to zlepší, ale to by chtělo, aby aspoň týden byl fit!
@Maty ML píše:
DěkujiTeda , vy už toho taky máte za sebou , tak hlavně už jen zdraví holčičce!!!
ja taky dekuju.No,hlavne zdravi,ona ma takovou osklivou nemoc,u ktere se ty polypy po case zase objevi,takze si uzivame…Ale muzeme byt celkem radi,ze ma lehci formu te nemoci..Drzim vam palce ![]()