Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dcera 14měsíců v neděli ráno se vzbudila s oteklým horním víčkem…skoro neotevřela oko, měla červené jen to víčko, oko vůbec. Jeli jsme do nemocnice na dětský, tam nás děsili hospotalizací a antibiotikama do žíly…nakonec po ORL a očním, že je to zánět spojivek. Dostali jsme Tobrex mast 3× denně a domu. Jenže to je šílený jí tam tu mast aplikovat. Má se dát 1,5cm…to ji vůbec neudržím a hned si to vytírá. Za jak dlouho to zabere. Prala jsem se doktora na hygienická opatření a divil se, co po něm chci. Přitom jsem vyčetla denní převlíkání postele a měnění ručníku…Teď pochybuju o správnosti diagnózy…když oko vůbec není červené, neslzí, nemá výtok…jen oteklé červené víčko…měl to někdo taky tak?
My jsme to mely snad pred 2 mesici.Mela mirne otekle vicka, z oci ji neustale sel zlutobily hnis a ten ji lepil oci. Vsude kde mala lezela jsem furt pokladala ciste pleny, prala porad plysaky a myla ji ruce.Uz se to nevratilo.
Jo a mela to cervene i pod ocima, takove kruhy.To kapani byl mazec, rvala jak tur, tez to sudlila ruckama.
Aha, jenže my ten hnis nemáme, četla jsem, že bez hnisu to bývá virový zánět…to asi ani antibiotická mast nepomůže:( Jak dlouho to trvalo?
Jezis myslim ze zlepseni bylo tak az 3 den, kazdopadne jsme kapaly Tobrex 12 dni.