Zánět spojivek mast

2309
20.4.15 13:23

Zánět spojivek mast

Dcera 14měsíců v neděli ráno se vzbudila s oteklým horním víčkem…skoro neotevřela oko, měla červené jen to víčko, oko vůbec. Jeli jsme do nemocnice na dětský, tam nás děsili hospotalizací a antibiotikama do žíly…nakonec po ORL a očním, že je to zánět spojivek. Dostali jsme Tobrex mast 3× denně a domu. Jenže to je šílený jí tam tu mast aplikovat. Má se dát 1,5cm…to ji vůbec neudržím a hned si to vytírá. Za jak dlouho to zabere. Prala jsem se doktora na hygienická opatření a divil se, co po něm chci. Přitom jsem vyčetla denní převlíkání postele a měnění ručníku…Teď pochybuju o správnosti diagnózy…když oko vůbec není červené, neslzí, nemá výtok…jen oteklé červené víčko…měl to někdo taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
polokoule
20.4.15 13:30

My jsme to mely snad pred 2 mesici.Mela mirne otekle vicka, z oci ji neustale sel zlutobily hnis a ten ji lepil oci. Vsude kde mala lezela jsem furt pokladala ciste pleny, prala porad plysaky a myla ji ruce.Uz se to nevratilo.

• Citovat
  • Upravit
polokoule
20.4.15 13:32

Jo a mela to cervene i pod ocima, takove kruhy.To kapani byl mazec, rvala jak tur, tez to sudlila ruckama.

• Citovat
  • Upravit
2309
20.4.15 13:37

Aha, jenže my ten hnis nemáme, četla jsem, že bez hnisu to bývá virový zánět…to asi ani antibiotická mast nepomůže:( Jak dlouho to trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
20.4.15 13:49

Jezis myslim ze zlepseni bylo tak az 3 den, kazdopadne jsme kapaly Tobrex 12 dni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková