Zánět středního ucha a amoksiklav

598
27.12.12 20:49

zánět středního ucha a amoksiklav

Dobrý den, dnes byl malému diagnostikován lehký zánět středníhi ucha. Dostali jsme na něj Amoksiklav (snad píšu správně) Máte někdo zkušenosti jak ryche zabírá? Už se v tom plácáme od 22.12. tak už bych byla ráda, kdyby se malému konečně ulevilo a co si budeme vykládat, mě a manželovi taky… Děkuju moc za názory ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
27.12.12 21:01

U nas zlepseni vetsinou do 48 hodin, vyjimecne do 72 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
27.12.12 21:02

Ahoj, amoksiklav jsem užívala já, nebyl to sice zánět střed. ucha, ale zabral za cca 2 dny a už to bylo jen lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.12.12 21:04

Děkuju, snad to bude rychlé, alespoň tak jak říkáte vy holky… Je mi ho strašně líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.12.12 20:30

Ještě jsem chtěla doplňující otázku. před nasazením antibiotik jsem dávala ACC, protože měl malý i kašel, ale v příbaláku jsem se dočetla, že snižuje účinek antibiotik. Tak jsem po jejich nasazení ACC vysadila. Malýmu po dvou dnech s ant. ustoupila rýma a když je, tak už není hnisavá, ale občas má ucpanou jednu dirku a nemůže jí vysmrkat. Nevím, jestli zabrala ta ant, nebo se rýma i kašel zastavili a usadili kvůli tomu, že jsem přestala dávat to ACC a štosuje se to v něm. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
1.1.13 22:51

Ten kašel mohl být z těch hlenů, rýma ustoupila, ustoupil i kašel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.1.13 09:02

Děkuju, snad jo… Zítra jdeme na kontrolu, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 10:48

Mám 5 měsíčního chlapečka a dostal na zánět ouška amoksiklav nevíte jak dlouho se bere? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.4.13 11:24

My ho měli brát do vybrání toho balení. Teď si nejsem jistá, jestli vyjde na sedm, nebo deset dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.4.13 11:25

Buď pro jistotu brnkněte doktorce, nebo možná bude vědět magistra v lékárně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 15:11

Ahoj holky muj malý třilety kluk dnes dostal atb amoksiklav na zanet stredniho ucha no dala jsem mu to ale ty vedlejší učinky to je pro prcka myslim az moc co tam pisou mam z toho uplne teda šoky
a za jak dlouho vam zabral malej krici ze ho ty ouska bolej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
23.1.15 15:18

Ano, v příbalovém letáku jsou popsány všechny možné vedlejší účinky, ale to neznamená, že se projeví u každého. A pokud ti dítě brečí bolestí, tak bych spíš doufala, že Atb dobře a rychle zaberou a nehroutila se z popsaných vedlejších účinků. Některé nemoce se prostě bez atb neobejdou a amoksiklav se dětem předepisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
23.1.15 15:25

A co mu dat Nurofen na bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.1.15 15:42

Přesně, jak píše ivašot… Jestli chcete aby malej z neleceneho zánětu středního ucha dostal zánět mozkových blan a dostal ještě vyzivnejsi ant. Tak mu je nedávejte… Bohužel čas od času se bez ant neobejde. Sice to není nic co by jsme chtěli brát nějak často. Ale díky bohu za ně… Preju brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
23.1.15 15:57

Dcera 1,5 roku měla v listopadu 2× zánět stř. ucha, který se bohužel bez atb. neobešel. Jako první měla Amoksiklav. Zabral dobře, ale jako vedlejší účinek měla hnědý jazyk. Prý rozhozenou střevní mikroflorou. Za 3 týdny na to měla ucho znovu, to dostala Cefzil, ten už ten hnědý jazyk nezpusobuje. Tak po měsíci to zmizelo. Důsledek byl, že teprv teď se jí srovnalo zažívání (trápily jí při spaní prdiky).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA