Zánět u dvouleté dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.12.12 11:58

zanet u dvolete dcera

Ahojky mam dvou a půl letou dceru už druhy den mame problem že chodí často čurat dneska jsme byli u doktora nalez v moči neměla ale při prohmatavaní ji bolelo břiško tak ji doktor dal leky že ma zanet močoveho měchyře a proč vlastně piši. Jde mi o to že dokud si hraje tak tak často čurat nechodi ale jakmile jdeme spát tak furt chodi a přitom nic nedělá podezřívala jsem ji že si vymyšlí jenže vona pak tak hystericky brečí když ji řeknu že čurat nebude že byla tak jdeme znova takhle to trvá třeba dvě hodiny něž neni unavená a hned neusne.Chci se zeptat jestli je tu někdo kdo děti měli takhle nějaky zanet jak to bylo u vás. mam starch aby si to nějak nevsugerovala a pak jsme neměli nějake psychicke problemy. Omlouvám se za anonym ale musim takhle

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
27.12.12 12:09

Ahojky, MOje Natka hodně trpí na záněty močových cest už od malinka, přes den je učůranější ale k večeru se to vždy jakoby zhorší a to je na záchodku snad nonstop, Na malou se vůbec nezlob protože ona si sice odskočí ale i když má prázdný močák s tím zánětem má pocit že stejně musí zase jít i kdyby to byla jen kapička, určitě jí v tom nebraň jen ať jde kolikrát chce, aspoň to rychle ze sebe dostane a vyplaví. A jako léčba hodně pomáhá, dostatek tekutin víc než jindy, brusinkové kapsle, brusinkový čaj, nebo i urologický čaj, Když jen trochu kukám že je malá zase uběhanější už ho vařím a je naštěstí klid potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.12 12:15

Mě jen nejde do hlavy když ma zanět jakto že ji to není poznat v moči? protože moč ma v pořádku je mi ji tak lito, už se na ni nezlobim jdu tam sni vždycky vůbec nevim kde k tomu přišla oblekam ji teple aby neprostydla tak snad leky brzy zaberou. Děkuji za radu hned si nakoupim domu něco aby jsme to meli hned po ruce:-)

• Citovat
  • Upravit
9454
27.12.12 12:17

No nevim..zanet by v moci byt poznat mel…delal ji aspon CRP? nebo jen strelil od oka a dal ji antibiotika…moje dite kdyz na nej sahne doktor boli vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
27.12.12 12:19

Protože ho ještě nemá tak silný, to mi vysvětlovala dr. že je určitá hranice která se až prokáže a jestli je třeba jen o malinko pod už se hajdalák bacil neukáže. A neměla třeba rýmu nebo nebyla v poslední době nějak trošku nachlazená? Na tos tačí trošičku, převlékání při koupání, chvilička s bos nožkama cokoliv, ale když už ho te´d jendou má bude už na to náchylná takže třeba hodně hlídat a mít doma vždy něco do zásoby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.12 12:43

Byl to naš obvodni doktor a mi ho mame pečliveho. Ja jsem před nim říkala když říkala že ji to bolí jestli si nevymyšli a on řekl že nevymyšli že říká pravdu:-)

• Citovat
  • Upravit
292
27.12.12 12:46

Brumi pravě že nebyla, je pravda že mi někdy přelitne po dlažbě do koupelny když ji jdu koupat bosíma nožkama, to ted budu hlidat aby už nepřelitla. Dotoho ještě ma kašel, kašle že uplně šteká takovy zvuk to dava nato nam dal syrup na vykašlavani no tak uvidime mesime počlat třeba dva dny po jedné davce nemužu hned vidět zlepšeni u všeho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
27.12.12 12:49

@agvamarine ten den dva to chce určo než se to projeví ten účinek :) sestra ta zase když je třeba jen nachlazená tak má hendka chytlej i ten močák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.12 13:34

Ahojky, já tohle měla jako malá taky a bylo to psychický- jen co jsem si lehla, tak se mi chtělo čůrat, ale když jsem seděla na záchodě tak jsem nic nevymáčkla, prostě jsem měla trauma ze spaní!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA