Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Předem přeju všem krásné Vánoce ![]()
A teď k věci…Mám syna 2,5 roku, který je právě nemocný, má teploty a kašel, dneska druhý den. A já každý rok jezdím 25.12 na vánoční konzert jedné skupiny do mého rodného města, kde se jednou za rok sejdu s kamarády, spolužáky, známými a vracím se domů 26.12.A teď mám dilema jestli jet nebo ne
Malý by zůstal doma s taťkou, jsou zvyklý být spolu sami i několik dní. Ale ve mě hlodá to, že mám přece jenom nemocné dítě a já si budu někde trajdat…
Co byste dělaly vy???
@Stensa na kašel se neumírá, pokud netrpí na nějaké závažnější stavy jako laryngitida a je zvyklý s taťkou, tak ať si tatínek taky jednou plně obstarává nemocné dítě, aspoň se mu připomene, že to není žádná sranda ![]()
Jela bych, zvládnou to
.Taky potřebuješ vypnout a nikde ho neodkládáš, bude s tatkou tak co. Užívej ![]()
Pokud to chlapovi nevadi tak bych jela..jak se znam tak bych se jeste tak 50× ptala esi fakt mam jet
ale pokud by mu to fakt nevadilo tak jed…sak budes na mobilu kdyby neco nahodou ne? a jedes daleko??
jinak ja mela jet na nakupy asi 50km od nas a muz mel hlidat malou(7m) ktera byla zdravaaa.Ja jela rano a mela jsem se vratit odpoledne pozdeji a to jsem se ptala snad 100× esi to fakt nevadi a esi mam jet ![]()
Miminko bych neopustila, ale dvouapůlleté dítě bez problémů. Však to taťka zvládne, teplotu a kašel úplně s přehledem. Užij si koncert. ![]()
Jela bych, taťka to určitě zvládne a ty trochu vypneš. Neboj, všechno bude v pořádku.
Holky tak díky moc. Taťkovi to nevadí, zabaví se novýma hračkama
Sice výčitky mít asi budu, ale když jinak nedáte tak pojedu ![]()
Jen jeď..já mám taky všechny čtyři děti nemocné, ale vánoční koncert si neodpustím..
Nejstarší je sice hrooozně nemocná (když má něco dělat), ale zítra jí to prý přejde a razí se mnou…
![]()
Já bych teda nejela. nedokázala bych si to užít a furt bych přemýšlela co se děje doma… ![]()