Koncert vs. nemocné dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1666
24.12.12 15:24

Konzert vs.nemocné dítě

Předem přeju všem krásné Vánoce ;)
A teď k věci…Mám syna 2,5 roku, který je právě nemocný, má teploty a kašel, dneska druhý den. A já každý rok jezdím 25.12 na vánoční konzert jedné skupiny do mého rodného města, kde se jednou za rok sejdu s kamarády, spolužáky, známými a vracím se domů 26.12.A teď mám dilema jestli jet nebo ne :nevim: Malý by zůstal doma s taťkou, jsou zvyklý být spolu sami i několik dní. Ale ve mě hlodá to, že mám přece jenom nemocné dítě a já si budu někde trajdat…
Co byste dělaly vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
24.12.12 15:27

@Stensa na kašel se neumírá, pokud netrpí na nějaké závažnější stavy jako laryngitida a je zvyklý s taťkou, tak ať si tatínek taky jednou plně obstarává nemocné dítě, aspoň se mu připomene, že to není žádná sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.12.12 15:29

Jela bych, zvládnou to :palec:.Taky potřebuješ vypnout a nikde ho neodkládáš, bude s tatkou tak co. Užívej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
24.12.12 15:29

Pokud to chlapovi nevadi tak bych jela..jak se znam tak bych se jeste tak 50× ptala esi fakt mam jet :) ale pokud by mu to fakt nevadilo tak jed…sak budes na mobilu kdyby neco nahodou ne? a jedes daleko??
jinak ja mela jet na nakupy asi 50km od nas a muz mel hlidat malou(7m) ktera byla zdravaaa.Ja jela rano a mela jsem se vratit odpoledne pozdeji a to jsem se ptala snad 100× esi to fakt nevadi a esi mam jet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.12.12 15:39

Miminko bych neopustila, ale dvouapůlleté dítě bez problémů. Však to taťka zvládne, teplotu a kašel úplně s přehledem. Užij si koncert. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
24.12.12 15:55

Jela bych, pokud je taťka zvyklý hlídat, tak jeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
24.12.12 16:00

Jela bych, taťka to určitě zvládne a ty trochu vypneš. Neboj, všechno bude v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
1666
24.12.12 16:12

Holky tak díky moc. Taťkovi to nevadí, zabaví se novýma hračkama ;) Sice výčitky mít asi budu, ale když jinak nedáte tak pojedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
24.12.12 16:24

Spravne, jed. Ja bych jela. A hezky se bav :!

• Citovat
  • Upravit
20557
24.12.12 20:51

Jen jeď..já mám taky všechny čtyři děti nemocné, ale vánoční koncert si neodpustím..
Nejstarší je sice hrooozně nemocná (když má něco dělat), ale zítra jí to prý přejde a razí se mnou… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.12.12 21:00

Já bych teda nejela. nedokázala bych si to užít a furt bych přemýšlela co se děje doma… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí