Zánět vaječníků

42
4.6.12 20:24

zánět vaječníků

Ahooj chtěla bych se zeptat jak probíha vyšetření při zánětu vaječníku ?? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
4.6.12 20:29

Mně Dr. dělala vnitřní vyšetření - ručně, a pak mi tam strčila ten jejich mikroskop:-), dostala jsem ATB a myslím, že tak za 14 dní už bylo po všem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.6.12 20:31

Jo děkuji moc..:) A jak hodně se musi dodržovat ten klidovej režim ?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.6.12 20:37

Ten zánět jsem měla před 10ti lety, tak už úplně nevím…ty antibiotika si strkáš až tam, takže je zákaz sexu, myslím, že jsem je brala 10 dní určitě. Já jsem u toho měla vysoké teploty, takže jsem na žádné juchání neměla pomyšlení:-). Myslím si, že alkohol jsem po dobu léčby nepila ale určitě jsem kouřila. Určitě dodržuj pokyny Dr., přeci jenom to není žádná sranda a může to mít důsledky pro budoucí otěhotnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.12 11:49

Vyšetření při menstruaci

Na dovolené se mi ve čtvrtek objevily příznaky nejspíše zánětu vaječníků, nebylo to nijak zlé, proto jsem chtěla zajít k dr. až po návratu z dovolené, přišla mi však ms o pár dnů dřív. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, jak probíhá v takovém případě vyšetření. Může zanět diagnostikovat i bez vnitřního vyšetření? Nebo mi dá ATB pro jistotu i bez něj?

• Citovat
  • Upravit
2
8.7.19 23:43

Ahoj, jsem 15ti léta dívka a mám partnera, teď 9 měsíců. Vim, že jsem na pohlavní styk dost mladá, ale s partnerem jsme se oba dohodli, že by jsme do toho šli. Antikoncepci neberu, ale partner použil kondom. Poprvé to opravdu bolelo, uběhlo asi 9 dní od našeho poprvé a zkusili jsme to znovu. Také s kondomem. A opět to opravdu bolelo. Uběhly dva dny po posledním pohlavním styku a opravdu mi bolí na pravé a levé straně podbřišku. Mám výkyvy teplot a je mi špatně. Opravdu sem se bála, že to bude těhotenství a tak intenzivně jsem hledala na internetu, kde psali, že bolesti v podbřišku mohou přijít při oplodnění. Následně mě ale napadlo, jestli to nebude nějaký zánět, protože mě bolí hlavně u pánve. Myslíte, že to bude spíše zánět nebo sem těhotná? Popravdě bych raději ten zánět 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.7.19 23:58
@Tery15 píše:
Ahoj, jsem 15ti léta dívka a mám partnera, teď 9 měsíců. Vim, že jsem na pohlavní styk dost mladá, ale s partnerem jsme se oba dohodli, že by jsme do toho šli. Antikoncepci neberu, ale partner použil kondom. Poprvé to opravdu bolelo, uběhlo asi 9 dní od našeho poprvé a zkusili jsme to znovu. Také s kondomem. A opět to opravdu bolelo. Uběhly dva dny po posledním pohlavním styku a opravdu mi bolí na pravé a levé straně podbřišku. Mám výkyvy teplot a je mi špatně. Opravdu sem se bála, že to bude těhotenství a tak intenzivně jsem hledala na internetu, kde psali, že bolesti v podbřišku mohou přijít při oplodnění. Následně mě ale napadlo, jestli to nebude nějaký zánět, protože mě bolí hlavně u pánve. Myslíte, že to bude spíše zánět nebo sem těhotná? Popravdě bych raději ten zánět 😅

ty seš ale trdlo - zánět vaječníků není žádná sranda a může do budoucna způsobit neplodnost! Mě tedy při oplodnění nikdy nic nebolelo, navíc si ten tvůj vzal konom, ne? Nepojal ten sex trochu razantněji, nešetrně? Nemáš teplotu? Zajdi na gyndu, dr tě vyšetří a řekne ti víc, tady křištálovou kouli nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.7.19 00:10

@pe-terka kondom si vzal, ale přece jen žádná ochrana není úplně 100%. U něj to bylo také poprvé, takže myslím, že na to šel tak nějak normálně, ale mě to opravdu bolelo i na podruhé. Teplotu možná mám, neměřila jsem jí zatím 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí