Zánět žaludu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
25.2.24 15:49

zánět žaludu

Prosím o radu, řešili jste někdo zánět žaludu a asi i předkožky?
Když přetáhnu předkožku tak mám na žaludu tak do jeho poloviny z obou stran takové tmavě červené fleky které jdou na první pohled vidět je to uplně jiná barva než žalud a dělá se mi tam pořád smegma i když to třeba i třikrát denně umývám pod vodou ten žalud. Předkožka je u spodu žaludu taková dost červená, dal bych sem i fotku ale nevím jestli by to prošlo ze strany administrátorů. Mám to tam od poloviny týdne co jsem to zjistil, zatím jsem to doma neříkal a pokud možno ani bych to říct nechtěl, ale za měsíc jdu na preventivní prohlídku k doktorce tak bych to chtěl mít do té doby ok, stydím se to říct doma, proto se ptám první tady jestli jste to někdo řešili a jak. Děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
25.2.24 16:12
@Jakubst píše:
Prosím o radu, řešili jste někdo zánět žaludu a asi i předkožky?
Když přetáhnu předkožku tak mám na žaludu tak do jeho poloviny z obou stran takové tmavě červené fleky které jdou na první pohled vidět je to uplně jiná barva než žalud a dělá se mi tam pořád smegma i když to třeba i třikrát denně umývám pod vodou ten žalud. Předkožka je u spodu žaludu taková dost červená, dal bych sem i fotku ale nevím jestli by to prošlo ze strany administrátorů. Mám to tam od poloviny týdne co jsem to zjistil, zatím jsem to doma neříkal a pokud možno ani bych to říct nechtěl, ale za měsíc jdu na preventivní prohlídku k doktorce tak bych to chtěl mít do té doby ok, stydím se to říct doma, proto se ptám první tady jestli jste to někdo řešili a jak. Děkuji moc za odpověď

Fotku sem fakt nedávej. Zkus si v lékárně koupit nějakou mastičku třeba canesten. A když to nepomůže tak doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.2.24 16:20
@JancaS84 píše:
Fotku sem fakt nedávej. Zkus si v lékárně koupit nějakou mastičku třeba canesten. A když to nepomůže tak doktor.

děkuji zítra se stavím cestou ze školy v lékárně, to zase bude trapas tam říkat co mám za problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
25.2.24 16:23
@Jakubst píše:
děkuji zítra se stavím cestou ze školy v lékárně, to zase bude trapas tam říkat co mám za problém

Nemusíš jim to říkat. Ten krém je i třeba na mykozu na nohách.
Ale asi by to bylo lepší, třeba ti poradí něco lepšího. Oni jsou na to zvyklý a stejně už zítra nebudou vědět že jsi tam byl. V lékárnách bývají teď i dost muži, jestli se stydíš před ženou tak zkus najít nějakou kde je lékárník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.2.24 16:28
@JancaS84 píše:
Nemusíš jim to říkat. Ten krém je i třeba na mykozu na nohách.
Ale asi by to bylo lepší, třeba ti poradí něco lepšího. Oni jsou na to zvyklý a stejně už zítra nebudou vědět že jsi tam byl. V lékárnách bývají teď i dost muži, jestli se stydíš před ženou tak zkus najít nějakou kde je lékárník.

když tak řeknu že to chci na tu mykozu uvidím no u nás jsou dvě lékárny jedna cestou ze školy a druhá kousek dál a ještě jsem tam nikdy neviděl muže lékárníka, ale třeba se odhodlám a řeknu že to chci na žalud, rozhodně to bude lepší těch 10 vteřin trapasu doufám teda že za mnou nebude nikdo stát nerad bych aby se to rozkřiklo, než to řešit s rodiči a potom několik minut u doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
25.2.24 17:13

Červené fleky, to vypadá na kvasinky. Kup si Canesten mast, nic nikomu vysvětlovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11624
25.2.24 17:38

Prostě řekni jen: „Dobrý den, prosím canesten mast“.
Nic vysvětlovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.2.24 17:41

Nebo si to kup na eschopu s osobním vyzvednutim. Většinou do druhého dne nachystano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.2.24 17:43

Mám právě strach že se zeptají na co to chci, ještě když mi teprve za měsíc bude 15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.2.24 17:47

@Lucie142 to je dobrý nápad a asi i nejlepší možný jdu to objednat ten canesten teda pomůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11624
26.2.24 17:30

@Jakubst ne, nebudou se ptát.

A i kdyby ano, tak řekneš na mykozu.
Anebo, že to máš za úkol koupit.

Ale fakt se nikdo vyptávat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit