Zápach z lednice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andela
7.3.11 09:45

Taky myju octovou vodou … ocet ty pachy pohltí.

Jinak rada někde byla dát do lednice so něčeho sodu nebo kypr. prášek .. te´d nevím přesně co, že to pohlcuje pachy.

• Citovat
  • Upravit
1214
7.3.11 09:48

To je právě to .. nemůžu přijít na to, odkud to je, i proto, že ten zápach je jen takový slabý a napadl mě jen ten otvor pro odtok, páč jinak je lednice čistá :( Prostě když ji otevřu, je to cítit. Zkusím to vzít ještě tím octem bo citronem.
Káva mě taky napadla, ale říkala jsem si, že to možná v chladu nebude fungovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.3.11 09:57
Founik píše:
To je právě to .. nemůžu přijít na to, odkud to je, i proto, že ten zápach je jen takový slabý a napadl mě jen ten otvor pro odtok, páč jinak je lednice čistá :( Prostě když ji otevřu, je to cítit. Zkusím to vzít ještě tím octem bo citronem.
Káva mě taky napadla, ale říkala jsem si, že to možná v chladu nebude fungovat :)

zkus to fakt vyštourat těma ušátkama, to bys koukala, co tam já občas najdu :poblion: :roll:
cibuli jsem tam jednou měla, protože jsem jí nezpotřebovala a přijde mi, že to síš přebíjí než pohlcuje :lol: , mě to teda smrdělo ještě víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.3.11 10:50
rézi82 píše:
zkus to fakt vyštourat těma ušátkama, to bys koukala, co tam já občas najdu :poblion: :roll:
cibuli jsem tam jednou měla, protože jsem jí nezpotřebovala a přijde mi, že to síš přebíjí než pohlcuje :lol: , mě to teda smrdělo ještě víc :think:

Do cibule nejdu, taky mě přijde, že to pak smrdí o to víc :D
Jsem to zkoušela těma uchošťourama, i jsem tam šprycla ocet přímo, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.3.11 11:24
Founik píše:
rézi82 píše:
cibuli jsem tam jednou měla, protože jsem jí nezpotřebovala a přijde mi, že to síš přebíjí než pohlcuje :lol: , mě to teda smrdělo ještě víc :think:
Do cibule nejdu, taky mě přijde, že to pak smrdí o to víc :D
Jsem to zkoušela těma uchošťourama, i jsem tam šprycla ocet přímo, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :pankac: :lol:

tak pak napiš, taky jsem zvědavá, já myslím, že by to mohlo zabrat a vyštourala jsi něco ? :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.3.11 10:37

já dávala vodu s octem (ředila jsem podle oka cca 1díl octa, 2 díly vody- nám pomáhá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.3.11 12:28

Tak mám dojem, že to asi vlezlo někam dovnitř, nebo nevím, protože první den po „octový kůře“ paráda, ale teď už je to znovu lehce cítit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.3.11 10:29

Napadá mě, jestli se ti ten smrad nezažral třeba do papírových nálepek třeba na nějakých zavařeninách nebo do papírových krabiček od sýrů apod. Chce to asi všechno povyhazovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.3.11 10:32

No asi tě nepotěším, ale plastové věci prostě do sebe ty pachy nějak vážou… a umýt to kolikrát nejde… mám mističky pro malého z plastu, dávám do myčky a stejně když si přičichnu cítím přesnídávku… :)… a můžu mít jak chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.3.11 14:40

Nekdy se muze stat, ze do toho zadniho kanalku neco zatece - jako treba mliko a zustane to vzadu na misce kompresoru. Normalne stekla voda se odpari a je to, ale pokud je to neco jineho zustane to v te misce a zapacha. Ale to by slo citet i se zavrenou lednickou :-( Pokud teda zustalo neco na te plastove misce nad kompresorem ze zadu lednicky, chce to lednici otocit a misku vycistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
24.3.11 09:49

Taky jsem pro ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
24.3.11 09:58

Ahojky, u nás taky furt něco smrdělo. Koupila jsem v DM čistič lednic od Dr.Beckmanna a super píšou hygienický čistič lednic s bio alkoholem, čistí a pohlcuje pachy. Opravdu nám to pomohlo, od tý doby lednice nesmrdí a to jsem jí předtím vydrhla jarem. Stojí to stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6141
12.10.14 19:30

Ahoj, máme cca rok starou lednici a poslední dva dny je cítit v lednici i mrazáku zápach nějaké chemikálie. Co to může být? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
12.10.14 19:50

Nevím, co to může být, ale dej do skleničky trochu mléka a na noc do lednice a bude po zápachu

• Citovat
  • Upravit
6141
12.10.14 19:53

@slabikář Mě napadá, jestli to není nějaká závada lednice… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat