Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To je právě to .. nemůžu přijít na to, odkud to je, i proto, že ten zápach je jen takový slabý a napadl mě jen ten otvor pro odtok, páč jinak je lednice čistá
Prostě když ji otevřu, je to cítit. Zkusím to vzít ještě tím octem bo citronem.
Káva mě taky napadla, ale říkala jsem si, že to možná v chladu nebude fungovat ![]()
Founik píše:
To je právě to .. nemůžu přijít na to, odkud to je, i proto, že ten zápach je jen takový slabý a napadl mě jen ten otvor pro odtok, páč jinak je lednice čistáProstě když ji otevřu, je to cítit. Zkusím to vzít ještě tím octem bo citronem.
Káva mě taky napadla, ale říkala jsem si, že to možná v chladu nebude fungovat
zkus to fakt vyštourat těma ušátkama, to bys koukala, co tam já občas najdu
![]()
cibuli jsem tam jednou měla, protože jsem jí nezpotřebovala a přijde mi, že to síš přebíjí než pohlcuje
, mě to teda smrdělo ještě víc ![]()
rézi82 píše:
zkus to fakt vyštourat těma ušátkama, to bys koukala, co tam já občas najdu![]()
cibuli jsem tam jednou měla, protože jsem jí nezpotřebovala a přijde mi, že to síš přebíjí než pohlcuje, mě to teda smrdělo ještě víc
Do cibule nejdu, taky mě přijde, že to pak smrdí o to víc ![]()
Jsem to zkoušela těma uchošťourama, i jsem tam šprycla ocet přímo, tak jsem zvědavá, jak to dopadne
![]()
Founik píše:rézi82 píše:Do cibule nejdu, taky mě přijde, že to pak smrdí o to víc
zkus to fakt vyštourat těma ušátkama, to bys koukala, co tam já občas najdu![]()
cibuli jsem tam jednou měla, protože jsem jí nezpotřebovala a přijde mi, že to síš přebíjí než pohlcuje, mě to teda smrdělo ještě víc
Jsem to zkoušela těma uchošťourama, i jsem tam šprycla ocet přímo, tak jsem zvědavá, jak to dopadne![]()
tak pak napiš, taky jsem zvědavá, já myslím, že by to mohlo zabrat a vyštourala jsi něco ?
![]()
já dávala vodu s octem (ředila jsem podle oka cca 1díl octa, 2 díly vody- nám pomáhá)
Tak mám dojem, že to asi vlezlo někam dovnitř, nebo nevím, protože první den po „octový kůře“ paráda, ale teď už je to znovu lehce cítit ![]()
Napadá mě, jestli se ti ten smrad nezažral třeba do papírových nálepek třeba na nějakých zavařeninách nebo do papírových krabiček od sýrů apod. Chce to asi všechno povyhazovat ![]()
No asi tě nepotěším, ale plastové věci prostě do sebe ty pachy nějak vážou… a umýt to kolikrát nejde… mám mističky pro malého z plastu, dávám do myčky a stejně když si přičichnu cítím přesnídávku…
… a můžu mít jak chci…
Nekdy se muze stat, ze do toho zadniho kanalku neco zatece - jako treba mliko a zustane to vzadu na misce kompresoru. Normalne stekla voda se odpari a je to, ale pokud je to neco jineho zustane to v te misce a zapacha. Ale to by slo citet i se zavrenou lednickou
Pokud teda zustalo neco na te plastove misce nad kompresorem ze zadu lednicky, chce to lednici otocit a misku vycistit.
Ahojky, u nás taky furt něco smrdělo. Koupila jsem v DM čistič lednic od Dr.Beckmanna a super píšou hygienický čistič lednic s bio alkoholem, čistí a pohlcuje pachy. Opravdu nám to pomohlo, od tý doby lednice nesmrdí a to jsem jí předtím vydrhla jarem. Stojí to stovku.
Ahoj, máme cca rok starou lednici a poslední dva dny je cítit v lednici i mrazáku zápach nějaké chemikálie. Co to může být? Díky za rady.
Nevím, co to může být, ale dej do skleničky trochu mléka a na noc do lednice a bude po zápachu
Taky myju octovou vodou … ocet ty pachy pohltí.
Jinak rada někde byla dát do lednice so něčeho sodu nebo kypr. prášek .. te´d nevím přesně co, že to pohlcuje pachy.