Zápach z lednice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15416
12.10.14 20:05

Pokud je to cítit jak b lednici tak i v mrazaku, tak bych tipovala fakt nějakou závadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.18 13:11

Savo Savíčko

Lednici mám odpojenou na balkoně. Vyčistila jsem zásobník kondenzované vody a odpadní dírku. Zásobník, ale vůbec nesmrděl. Veškerý zápach šel z lednice. Plasty na sebe postupem času natáhly pachy jídla a vlhkost, která v lednici zůstala při skladování tomu asi moc nepomohla. Na odstranění opravdu silného zápachu jsem zkusila čistič plastů, jar, sypký prášek persil a okenu (ztráta času). Nakonec jsem nalila do spraye 1:1 savo a vodu a lednici poctivě vystříkala. Vzala jsem všechny zakoutí a gumy těsnění, které smrděly snad nejvíc. Hadrem jsem se prostě nemohla všude dostat Nechala jsem to pusobit cca půl hodiny a opláchla velkým množstvím čisté vody. Konečeně se zdá že je smrad pryč. Opláchnu ještě jednou čistou vodou pak to vemu ještě octem (ředit nebudu) a znova oplachovačka. Zapínat budeme až zítra večer. :) Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.7.21 09:58

cely mrazák vytekl, strasny smrad

Ahoj, vcera jsme se vratili po 3 tydnech z dovolene a doma na nas cekalo peklo :,(
strasny smrad, vypadly pojistky a tim padem lednice bez proudu cca 10 dni, vse v mrazaku zkazene, uz tam bylo hejno much a červi, malem jsme se s muzem poblili, vsechno jsme nasypali do pytle a vyhodili, ale marne se snazime dostat z lednice ten smrad.
lednicka byla vyklizena, vse slo z mrazaku, ale co jsme to zapojili, tak jde smrad i z lednice.

ocet, soda atd zatim nepomaha, drhli jsme to vcera 2h :poblion: :zed:
lednice nema ani 4 roky a ja se bojim, ze ten smrad je v tom plastu zazrany :,(
nestalo se nekomu neco podobneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.7.21 10:13

Taky se nam jednou stalo a lednici jsme vyhodili.To se nedalo. Obavam se, ze to z toho nedostanes a jedna moznost je koupit novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
8.7.21 10:23

@Káťa19 příbuzným. Kupovali novou lednici, prostě to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
8.7.21 11:09

Zkus nasypat do misky mletou kávu a dej do lednice. Mohlo by to pomoc. Já mám u odpadkového koše a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.7.21 12:16
@vokishka píše:
@Káťa19 příbuzným. Kupovali novou lednici, prostě to nešlo.
:,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.7.21 12:17
@katyca píše:
Zkus nasypat do misky mletou kávu a dej do lednice. Mohlo by to pomoc. Já mám u odpadkového koše a jsem spokojená.

jj vyzkousime vsechno, zkusime ji dat i vetrat na tyden na balkon, soda, kava, ocet, mozna savo? me jeste napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
8.7.21 12:20
@Káťa19 píše: :,( :,( :,(

Oni tam meli ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.7.21 13:40

@Káťa19 Zkus větší kalibr, to Savo a třeba vatovými tyčinkami vytřít i různé díry a škvíry. Potom bych zkusila nechat vyschnout a třeba znovu ocet, aby se nějak přebil ten smrad Sava… To bych teda nečekala, že se smrad takhle zažere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.7.21 15:14

Myslím, že jedlá soda pohlcuje pachy. Zkus posypat a nechat v ledničce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115760
8.7.21 15:29

To neumyješ. My jsme mrazák vyhodili. Nevztahuje se ti na to pojistka domácnosti?
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.7.21 15:49

Ach jo, tak musím zkusit to savo ještě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.22 14:58

Zápach v lednici odstraněn

Výše uvedené rady mi nepomohly… Teda, Savo jsem do lednice nelila, to ne. 8o. Zkusila jsem Puroder Strong. Lednici vyklidila, pak to tím vystříkala a zápach se hned ztratil. :dance: Dávám teď do lednice Puroder Fridge a pohoda, žádný zápach. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný