Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
prosím znáte takové ty bagety které se prodávají zmražené a jsou na hoře rozřezané a naplněné třeba česnekovým asi máslem a dají se do trouby rozpéct? nedá se to nějak udělat doma?
vem den starou bagetu, rozřízni podél, potři olivovým olejem, ve kterém rozmačkáš stroužek česneku (nebo přidáš nějaké bylinky) a dej zapéct do trouby pod gril.
My ji dělali tak jako Black Orchids, ale s tím, že místo oleje jsme utřeli máslo s česnekem, solí, nebo třeba trošičku pesta.
máslo se ti lehce připálí, musela bys ho přepustit.. a to už je na dlouhý lokte. nahraď olivovým olejem.
pokud tam dáš ten olivovej olej tak máslo není třeba! Máslo si doma taky uděláš… můžeš ho s tím česnekem rozetřít nebo přidáš třeba pažitku nebo bazalku nebo petržel nebo vše dohromady… dle chuti!!!
Já dělám česnekové máslo,namažu řezy v bagetě,chvíli zapékám pod alobalem,pak chvíli bez něj a je to mňamozní ![]()
Já to dělám tak, že koupm velkou dlouhou bagetu, rozkrájín normálně na plátky, udělám bylinkové máslo, enbo s česnekem, namažu každou stranu víc tím máslíkem, spojím a celou zabalím do alobalu a peču, pak otevřu a nahoru dám třeba ždibík toho másla a je to opravdu luxusní… pečeš chvilku, asi 15 min..
Stejně jako Katka 86 teď koukam.. ![]()
Já bych si na to asi netroufla. V Tescu to mají za 11Kč a je dobrá, tak si jich vždycky vemu třeba 10 do mrazáku a je klid
@ivuss píše:
za 11? to sem si nevšimla u nás je mají kolem 20kč
u nás 10,90. Buď bylinkovou nebo česnekovou. Což je super cena a jsou vážně dobré. Jednou jsme kdesi koupili dražší a nebyla moc dobrá
Pěkně děkuji, díky této diskuzi jsem vyrabovala mrazák, našla jsem cibulovou bagetu a celou ji zlikvidovala
. A že byla dobrá.
@Naima píše:
Pěkně děkuji, díky této diskuzi jsem vyrabovala mrazák, našla jsem cibulovou bagetu a celou ji zlikvidovala. A že byla dobrá.
Nemáš zač ![]()