Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky!
Jelikož se přítel nají teplého jídla v práci, rozhodli jsme se, že k večeři bude jen pečivo
Jenže já jsem taková neuspokojená, když nemůžu vařit, proto teda dělám k večeři např. chleba ve vajíčku, topinky, toasty, saláty…pořád dokolečka dokola. Poraďte mi něco nového?
Asi bych zkoušela různý pomazánky a těstovinový saláty…pizzu?? ![]()
„Jenže já jsem taková neuspokojená, když nemůžu vařit“
Bych taky chtěla zažít. Ob čas dělám chleby zapečené v troubě a na nich je směs ze zeleniny ( co doma najdu, ale výborná je tam steril. paprika ), tvrdého sýra, měkkého salámu, vajíčka a trochu kečupu. Má to docela úspěch.
smaženky, langoše, párek v rohlíku, hamburgery, pizza, palačinky ![]()
domácí pomazánky?Ale teda jinak mi na nevařené večeři nepřijde nic neuspokojivého, obložený chleba, kus zeleniny, nejlépe formou švédského stolu, pro mě značka ideál
Škoda že jsi zdaleka, jinak bych tě taky pozvala vařit k nám ![]()
Dobroty z listového těsta, třeba balené párky, minipizzy, šneky, slané i sladké záviny…
Já jsem neuspokojená, když nemám teplou večeři a uspokojená, když ji nemusím vařit.
Zkus francouzskou omeletu, palačinky s tvarohem, italské rizoto (s pestem), francouzský brambory, brambory pečené s česnekem…
Mě kdysi pobavil manžel, když jedl na školení v Německu hovězí salát a on to byl guláš na studeno. Tak zkus i tohle. ![]()
Jinak ostatní nápady už holky psaly a nemám co dodat.
Polévka se počítá? Vynimrala bych se třeba se saláty - děláme často k večeři těstovinové, zeleninové, listové…