Zápis do MŠ 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lenka králová
11.1.12 16:10

AHOJ. V KAŽDÉ ŠKOLCE JE TO JINÉ. MUSÍŠ SE ZEPTAT PŘÍMO TAM. NAŠEMU MALÝMU BUDOU 3 ROKY TEĎ V LÉTĚ A JDEME NORMÁLNĚ K ZÁPISU AŽ TEĎ.

• Citovat
  • Upravit
327
12.1.12 08:40

My také vloni byli u zápisu a malýmu ještě ani nebyly 2 roky. Samozřejmě ho nevzali. Bylo mooooc dětí, tak dali přednost starším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
12.1.12 08:45

Holky, co se píše u zápisu do MŠ jako důvod příjetí dítěte, když budu doma na mateřské s mimčem? Vloni jsem tam psala: Nástup matky do práce. Ale letos nevím. Chtěla bych aby malej od září (3,5 roku) chodil a mám takové nutkání zatajit, že jsem na mateřské s druhým dítkem. Jinak ho asi nevezmou. Je moc děti a mají přednost pracujících matek. Co myslíte? Slyšela jsem, že třeba maminy, které byly těhotné a ještě to u nich nebylo vidět, tak to zatajily a dítka byla přijata. Tak jsem myslela stejný princip, ale s tím rozdílem, že už to mimčo bude na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenuskafej
12.1.12 10:43

Já jsem se o to snažila také,ale neuspěla jsem ani v jedné…řekli mi ve všech školkách,že mají málo lidí na to aby se o takhle malé děti starali…dceři taky mělo být 2,5roku,když jsem to zkoušela a na školku jsou prý malé a nesamostatné…

• Citovat
  • Upravit
2436
12.1.12 10:52
lucilda82 píše:
Holky, co se píše u zápisu do MŠ jako důvod příjetí dítěte, když budu doma na mateřské s mimčem? Vloni jsem tam psala: Nástup matky do práce. Ale letos nevím. Chtěla bych aby malej od září (3,5 roku) chodil a mám takové nutkání zatajit, že jsem na mateřské s druhým dítkem. Jinak ho asi nevezmou. Je moc děti a mají přednost pracujících matek. Co myslíte? Slyšela jsem, že třeba maminy, které byly těhotné a ještě to u nich nebylo vidět, tak to zatajily a dítka byla přijata. Tak jsem myslela stejný princip, ale s tím rozdílem, že už to mimčo bude na světě.

Záleží jaké budou u Vás kritéria pro přijetí, to má každé město a v Praze dokonce iměstská část jinak.
Já byla s dcerou u zápisu 2×, předloni stačilo vyplnit žádost a nikdo nic nekontroloval, loni už to vše chtěli i doložit, takže jsem musela mít potvrzení od zaměstnavatele, že tam k určitému datu nastupuji…takže jestli u vás nebudou chtít žádná potvrzení tak do žádosti vyplň něco ve smyslu, že máš zájem o předškolní vzdělávání, syn potřebuje kolektiv dětí atd. a o mateřské se nezmiňuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brangelina
12.1.12 18:27

Až se budeš vdávat,tak tam běž bez ženicha.Aby se na chodbě nenudil…!

• Citovat
  • Upravit
Helena Švandová
1.2.12 21:15

V Brně se myslím ode dneška dá zapsat do MŠ „elektronicky“

http://www.ceskatelevize.cz/…rskych-skol/

• Citovat
  • Upravit
145
8.3.12 12:34

U nás se akorát vyplní přihláška, kde musí být potvrzení od pediatra, kvůli očkování a zdravotní způsobilosti. Zkoušela jsem to loni se synem, byly mu dva roky a samozřejmě ho nevzali.Teď se bojím aby ho vzali alespoň letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 07:32

Tak my jdeme na zápis teď v březnu. Malému byly v únoru dva roky, ale oba pracujeme, tak uvidíme, v případě nepřijetí budeme pokračovat v jesličkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
11.3.12 08:08
Tatulda1984 píše:
Tak my jdeme na zápis teď v březnu. Malému byly v únoru dva roky, ale oba pracujeme, tak uvidíme, v případě nepřijetí budeme pokračovat v jesličkách.

tatuldo, tak to drzim palce:-) Ja se momentalne trepu, aby mi v Brne vzali ctyrletaka:-( ale u vas to samozrejme muze byt jine a vezmou vam ho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirkovajahoda
22.3.12 20:49

zapis do skolky

Ahoj

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin