Plzeň školka

50
8.12.11 20:31

plzen školka

Dobrý den,nevíte zda probíhají únorové přihlášky do školek i v Plzni??
Děkuji :) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
565
8.12.11 20:46

Najdi si na stránky školek, které máš vybrané a koukni, všude to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.12.11 21:03

Děkuji :) … doufám že nás vezmou jinak by jsme se museli znova poohlédnout po nějaké soukromé školce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
8.12.11 21:22

Jo taky začínáme pomalu koukat, aby měla dcera v plzni školku od příštího září a doufáme…soukromá školka je sice asi prima věc, ale tak trošku dost nad naše poměry :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.12.11 21:35

No já už jsem koukala o prázdninách po soukromích školkách a oběvila jsem jednu celkem s fajn cenou takže když nás nevezmou do státní tak asi zdřejmě půjdeme tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.12.11 03:05

zápisy do školek v plzni jsou tuším až někdy v dubnu, ne v únoru. v únoru jsou do základních škol. :think: každopádně termín si vypisuje každá školka v tom daném měsíci individuálně, takže obrátit se přímo na konkrétní školky- na jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.12.11 07:13

Dobré ráno děkuji za radu …školky omrknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.1.12 16:58

Ahoj, také doufám, že mi vezmou malou od září do státní, soukromou nezvládnu finančně. Teď v únoru se budeme do Plzně stěhovat. Nevíte, musíme mít v Plzni trvalé, aby ji vzali, nebo stačí nájemní smlouva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
2.2.12 22:32

Ve sportovní ms ve staniční v Plzni se přihlášky vydávají 27.2. Jak to mají jinde nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rosy.kapka
29.4.15 17:58

dobrá soukromá mš

Po lynči, který nastal díky mé neznalosti zobrazování příspěvků, edituji můj původní příspěvek..chcete-li vědět více, napište mi sz, neb jsem označena za reklamu..profil jsem zakládala dávno, jediný příspěvek byl na darování oblečení..určitě jsem nečekala dva roky, abych propagovala školku..jinak konkrétní názvy školek zde padají zcela běžně..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin