Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,nevíte zda probíhají únorové přihlášky do školek i v Plzni??
Děkuji
![]()
Najdi si na stránky školek, které máš vybrané a koukni, všude to bude ![]()
Děkuji
… doufám že nás vezmou jinak by jsme se museli znova poohlédnout po nějaké soukromé školce …
Jo taky začínáme pomalu koukat, aby měla dcera v plzni školku od příštího září a doufáme…soukromá školka je sice asi prima věc, ale tak trošku dost nad naše poměry ![]()
No já už jsem koukala o prázdninách po soukromích školkách a oběvila jsem jednu celkem s fajn cenou takže když nás nevezmou do státní tak asi zdřejmě půjdeme tam…
zápisy do školek v plzni jsou tuším až někdy v dubnu, ne v únoru. v únoru jsou do základních škol.
každopádně termín si vypisuje každá školka v tom daném měsíci individuálně, takže obrátit se přímo na konkrétní školky- na jejich stránky.
Ahoj, také doufám, že mi vezmou malou od září do státní, soukromou nezvládnu finančně. Teď v únoru se budeme do Plzně stěhovat. Nevíte, musíme mít v Plzni trvalé, aby ji vzali, nebo stačí nájemní smlouva?
Ve sportovní ms ve staniční v Plzni se přihlášky vydávají 27.2. Jak to mají jinde nevím.
Po lynči, který nastal díky mé neznalosti zobrazování příspěvků, edituji můj původní příspěvek..chcete-li vědět více, napište mi sz, neb jsem označena za reklamu..profil jsem zakládala dávno, jediný příspěvek byl na darování oblečení..určitě jsem nečekala dva roky, abych propagovala školku..jinak konkrétní názvy školek zde padají zcela běžně..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.