Zapis do MŠ - dítě s sebou?

590
8.2.14 15:51

zapis do mš dítě s sebou?

Ahoj, prosím o radu, když jdu na zápis od mš, je nutné mít dítě s sebou a nebo ne? vždyt je to jen vyzvednutí formuláře, že? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.2.14 15:52

@ccudlik každá školka je jiná, zavolej tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
8.2.14 15:55

Je to podle školky. U nás byl jednou zápis při chřipkové epidemii, tak i hlásili ať přijdou rodiče bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.2.14 15:59

Tak na zápis do školky už je potřeba vyplněný formulář, OP a rodný list dítěte, aspoň v Brně to tak je. A v některých školkách chtějí, aby přišlo i dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.2.14 16:03
@ccudlik píše:
Ahoj, prosím o radu, když jdu na zápis od mš, je nutné mít dítě s sebou a nebo ne? vždyt je to jen vyzvednutí formuláře, že? děkuji

formulář do školky jsem si vyzvedla dřív, to bylo napsané na stránkách školky kdy budou k vyzvednutí, a na zápis už jsem šla s vyplněnými formuláři, ale dítěte se na nic neptali jen koukli na to jestli to máme vše vyplněné, a jen si tam hrál, a dostal nějaké dárečky co děti ve školce vyráběli pro ty k zápisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
8.2.14 16:12

Myslím, že to má každá školka jinak. Já dnes zrovna byla v jedné na dni otevřených dveří, tak jsem se na to ptala a řekli mi, že pak k zápisu mám přijít bez malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.2.14 16:16

U nás se formuláře vyplňovaly přímo u ředitelky a dítě mělo jít také, aby si ho jen prohlédli, na nic se ho neptali, jen jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.2.14 16:47
@Pettulle píše:
U nás se formuláře vyplňovaly přímo u ředitelky a dítě mělo jít také, aby si ho jen prohlédli, na nic se ho neptali, jen jak vypadá.

Berou podle ksichtu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin