Zápis do státní MŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
11.5.16 23:03

To se zeptej ve školce jak to probíhá… podle toho co čtu nade mnou, to bude asi hooodně rozdílné :think:

já si ve školce vyzvedla přihlášku, jen řekla jméno a šla jsem, žádná fronta nic 8o bylo řečeno vyzvedávání přihlášek PO-PA 8-15hod.
přihlášku jsme doma vyplnili, nechali u doktorky vyplnit příslušné řádky a orazit… a za měsíc byl určen jeden den, že přihlášky se odevzdají 8-15hod.

pořadí vyzvedávání ani odevzdávání v té naší nemá žádný vliv, jsou prostě dané body a hotovo.

probíhalo to stejně u prvního a teď i druhé… dítě jsem tam nebrala, proč taky, jen se otočit a jít s papírem pryč…

asi se to dost liší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.5.16 23:10

Já tě potěším, jsem z Prahy 11, synovi budou tři až v únoru 2017 a od září 2016 může nastoupit. I zázraky se dějí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
12.5.16 13:29

Tak jsem tam dnes byla…jen jsem odevzdala prihlasku a ted budu cekat, kolik mamin se jeste prihlasi…v jedne skolce s vekem nemaji problem, v te druhe az podle poctu deticek, coz chapu ;) tak uvidime no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin