Mateřská škola Edin Ostrava

11.5.16 13:44

Mateřská škola Edin Ostrava

Jaké jsou vaše zkušenosti, postřehy a reference?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.5.16 13:53
@DášaMáša píše:
Jaké jsou vaše zkušenosti, postřehy a reference?
úžasná školka, skvělý přístup k dětem, bomba.. kdyby neměli od 7, tak tam kluka nacpem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
11.5.16 13:57

Naprosto super školka. Mam tam syna, tak se ptej jestli máš na co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 14:03

Zajímalo by mně kolik dětí je tam ve třídě v tom basic programu a jakého věku? Dcerka už měla pět a hledám něco, kde bude mít kamarády svého věku, protože u nás jsou jen 2-3 letí:( A je nějaký rozdíl mezi Vítkovicemi a Výškovicemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 14:12

@DášaMáša 8 ve skupině na 1 učitelku, vídám je venku, většinou jsou míchaní - jen nejmenší jsou samostatně. Rozdíl neznám, znám jen výškovické.
@Misschelle závist, je to super školka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 14:16

@DášaMáša mmchdm, výškovická je pořád v lese, potkávám je téměř každý den.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 14:18

@Princess-ka můžu se zeptat, kde jste našli monty? tedy kterou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 14:19

A co nakonec vůbec rozhodlo pro tu Monty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 14:24

@Princess-ka díky :kytka: :kytka:, už vím, pro nás nedostupná kvůli místu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 14:36
@Princess-ka píše:
Taky to mame trochu dal, vozime z Bělé, ale da se to.Bez auta, bychom to tam asi taky nedali.
:mrgreen: to jste dobří, jsme jen kousek od vás, ale časově by nám to nevyšlo.. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 14:41

No já uvažuju jezdit až z Orlové:) proto hledám něco, co by opravdu stálo za to, nicméně monty je už pro nás trochu dražší:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 14:48

@DášaMáša ta Edinka je skvělá, má výborné preference, děckám se fakt věnují, rozhodně neuděláš chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 15:24

A co třeba Prigo, to je na podobném principu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
11.5.16 16:40
@DášaMáša píše:
A co třeba Prigo, to je na podobném principu?

Nevím, po návštěvě Edinu jsem jinou už nehledala. Mame maleho ve Vítkovicích a loni byl ve Vyškovicich. Zmenili jsme pobočku kvuli vzdálenosti a co do kvality jsou na tom stejně. Jsem moc ráda za různé aktivity co deti mají, jak intenzivně se jim tety věnují a hlavně za zpětnou vazbu. Kazdy den vím, co se ve školce dělo, každý tyden mam fotky a co měsíc v emailu hodnocení od ředitelky i učitelky v čem Petřík pokročil a cemu se budou věnovat další měsíc. Opravdu jsem moc spokojená a Péťa tam chodí moc rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 17:32

Ještě se chci zeptat, když máte to dítko v Edinu, jak je to tam s nemocností. Jsou paní učitelky přísné a nachlazené děti nepouštějí, nebo přimhouří oko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin