Zaplatí mi to?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.8.23 13:40

Zaplatí mi to?

V srpnu jsem nastoupila do brigády, ale DPP mi daji pry az v zari. Pak jsem teda dohodu dostala, ale byla spatna. Rekli mi, ze dohodu dostanu az v zari, protoze tentokrat ma dovolenou účetní. Co kdyz ale v zari uz tam nebudu pracovat a oni mi schvalne nezaplatí?

Příspěvek upraven 21.08.23 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3792
21.8.23 13:57

Nepřišla bych do práce před tím, než bych měla doma v šuplíku podepsanou smlouvu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8344
21.8.23 14:09
@sourozenka295 píše:
V srpnu jsem nastoupila do brigády, ale DPP mi daji pry az v zari. Nejdříve jsem cekala az se vrátí vedouci z dovolené. Pak jsem teda dohodu dostala, ale napsali mi tam spatne jmeno. Rekli mi, ze dohodu dostanu az v zari, protoze tentokrat ma dovolenou účetní. Co kdyz ale v zari uz tam nebudu pracovat a oni mi schvalne nezaplatí?

To ti tady nikdo neřekne :nevim: příště si to hlídej a bez podepsaného papíru nepracuj, je to velký risk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.23 14:13

Ale podle čoiky mi to musi zaplatit

@izabe píše:
To ti tady nikdo neřekne :nevim: příště si to hlídej a bez podepsaného papíru nepracuj, je to velký risk
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64939
21.8.23 15:17
@sourozenka295 píše:
Ale podle čoiky mi to musi zaplatit

tak musí, ale je možné, že se s nimi budeš muset třeba soudit nebo to prostě nějak vymáhat.
edit proč teda zakládáš diskusi, jestli ti to zaplatí, když víš, že musí

Příspěvek upraven 21.08.23 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
21.8.23 15:17

Pokud se budou cukat budeš muset všechno dokazovat. Otázka je jestli se ti nějaký soudní spor vyplatí.

A jinak jsou fest sami proti sobě. Kdyby přišla kontrola a měli tam někoho na koho nemají smlouvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.23 15:33

Spis jsem se chtela ujisit, ze bude Čoi na mé straně

@vokishka píše:
tak musí, ale je možné, že se s nimi budeš muset třeba soudit nebo to prostě nějak vymáhat.
edit proč teda zakládáš diskusi, jestli ti to zaplatí, když víš, že musíPříspěvek upraven 21.08.23 v 15:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
21.8.23 16:54
@sourozenka295 píše:
Spis jsem se chtela ujisit, ze bude Čoi na mé straně

Pokud máš důkazy tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101503