Zaplatit dovolenou?

Anonymní
11.3.20 15:20

Zaplatit dovolenou?

Ahoj, dotaz je jasný… Nejsem žádný katastrofista, ale v současnosti neví člověk, co bude zítra. Během 14 dnů však máme platit zálohy na dvě dovolené, plus nelevné ubytovaní na festival ve Varech. Sice jsou to jen zálohy, ale i tak to jsou poměrně vyšší částky, které pokud propadnou, bude mě to teda sakra mrzet. Naopak se bojím, že pokud to teď odložím s tím, že to pak vyřeším operativně, tak skončím doma na zadku :lol:. Navíc pracuji ve školství, kde nám bylo řečeno, že eventuálně by mohlo dojít k narušení prázdnin (samozřejmě v naprosto krajní situaci). Co byste dělaly vy? Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11923
11.3.20 15:22

Neplatila bych nic. Kdyby bylo nejhůř, tak holt bych zůstala doma na zadku, kdybych pak nic nesehnala. Ale v téhle situaci bych nikde nic nezálohovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
11.3.20 15:26

Abych byla upřímná, tak raději nic neplatit. V Americe straší, že prý nejhorší to bude v létě. Těžko říct, buď budeme zalezlý doma všichni a nebo budeme cestovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
11.3.20 15:26

Neplatit. Já jsem chtěla jet letos na dovolenu do Německa, radši nejedu nikam a počkám do dalšího roku

• Citovat
  • Upravit
6365
11.3.20 15:27

Taky máme zaplatit 2. zálohu na letní dovolenou. Už přemýšlím, zda rovnou neprovést storno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.3.20 15:30

...

Ahoj, také bych nic neplatil. Nikdo se pak s tebou bavit nebude a prachy budou fuč. Tvoje prachy! Holt bych radši seděl doma na zadku v téhle situaci. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
11.3.20 15:31

Tak zaplať jen to, o co stojíš nejvíc… A doufej, že to nějak všechno vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.3.20 15:32
@MichaelaHw píše:
Abych byla upřímná, tak raději nic neplatit. V Americe straší, že prý nejhorší to bude v létě. Těžko říct, buď budeme zalezlý doma všichni a nebo budeme cestovat

Amíci nemůžou vědět, co bude v létě. Chce to klid, je teprve březen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.3.20 15:34
@Anonymní píše:
Ahoj, dotaz je jasný… Nejsem žádný katastrofista, ale v současnosti neví člověk, co bude zítra. Během 14 dnů však máme platit zálohy na dvě dovolené, plus nelevné ubytovaní na festival ve Varech. Sice jsou to jen zálohy, ale i tak to jsou poměrně vyšší částky, které pokud propadnou, bude mě to teda sakra mrzet. Naopak se bojím, že pokud to teď odložím s tím, že to pak vyřeším operativně, tak skončím doma na zadku :lol:. Navíc pracuji ve školství, kde nám bylo řečeno, že eventuálně by mohlo dojít k narušení prázdnin (samozřejmě v naprosto krajní situaci). Co byste dělaly vy? Díky :kytka:

Nic bych neplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
11.3.20 15:35

Já dovolenou odpískala a to jsme měli jet po dlouhých třech letech :nevim: nevim, co bude, máme dvě malé děti a peníze z okna vyhazovat nechci. To raději budu sedět doma na pr.deli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16369
11.3.20 15:36
@Karolínka86 píše:
Amíci nemůžou vědět, co bude v létě. Chce to klid, je teprve březen.

My máme jet na konci května :?, taky teď řešíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
11.3.20 15:36

My to teď taky řešíme, taky nechceme zbytečně vyhodit peníze… Ale do Varů už máme zaplaceno, to jsem nechtěla riskovat, tam se člověk jinak opravdu neubytuje, tak se uvidí, holt to propadne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.3.20 15:41

Já bych to asi odpískala. Resp. zalezi na finanční rezervě, jakou máte. Když zaplatíš dovolené a budeš muset s dětmi zůstat doma? Případně tě pošlou do karantény v práci?? Atd.atd.

Asi bych to viděla z ekonomických důvodů. Jestli si to můžeme dovolit, a pak taky doplatit a pořád mít rezervu. I pro případ, že bychom byli v karanténě. Nebo nemocní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.3.20 15:47

Taky řešíme zda doplatit dovolenou. Jedná se o Egypt konec května - začátek června :,(. Vůbec nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.20 15:47
@P4ja píše:
Já bych to asi odpískala. Resp. zalezi na finanční rezervě, jakou máte. Když zaplatíš dovolené a budeš muset s dětmi zůstat doma? Případně tě pošlou do karantény v práci?? Atd.atd.Asi bych to viděla z ekonomických důvodů. Jestli si to můžeme dovolit, a pak taky doplatit a pořád mít rezervu. I pro případ, že bychom byli v karanténě. Nebo nemocní.

Rezervu máme pořád, tu vedeme mimo. Ale co si budeme, i tak mi přijde líto vyhodit skoro 35 000,– jen za zálohy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix