Zapojení elektriky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
23.4.14 21:09

zapojení elektriky

Dobrý večer, včera jsem se tady ptala, ale dnes by mě zajímalo něco jiného, plyn nám zapojí až po revizi, bohužel čekáme, až se bývalá majitelka s nějakým domluví, elektriku by nám zapojili skoro hned bez revize, je tedy možné, aby nám zapojili zatím jen elektriku a plyn až po revizi? koupilijsme nemovitost a budeme se již stěhovat, bez plynu se zatím obejdeme, ale bez elektřiny bohužel ne. Děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
585
23.4.14 21:11

Samozřejmě, elektřinu vám zapojí. Plyn s tím nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
23.4.14 21:13

Ano, lze to
i když budete mít stejného dodovatele (obchodníka) s plynem i elektřinou, tak to budou dvě samostatné smlouvy a hlavně ditributor plynu a distributor elektřiny jsou dva různé subjekty. Zapojení zajišťuje distributor na požadavek obchodníka (po uzavžení smlouvy zákazníka s obchodníkem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
23.4.14 21:14

Zapojí, elektřina a plyn jsou zvlášť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
23.4.14 21:15

Ano, nemá to na sobě závislost… Revizního technika si můžete sehnat i Vy, všude po netu jich bude hodně :) U nás mi pán i s kontrolou cca do týdne předal lejstra a ta jsem předala na plynárnách, sepsala smlouvu a necelý měsíc než to zapojili, no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.4.14 21:22

A nevadí, že je plyn i elektřina od jednoho dodavatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.4.14 21:23

Děkují, čtu výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.4.14 21:25

A ještě prosím, jaké dokumenty potřebujeme k přepisu vody??Stačí kupní smlouva na nemovitost a konečný stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
23.4.14 21:28
@Martanek123 píše:
A ještě prosím, jaké dokumenty potřebujeme k přepisu vody??Stačí kupní smlouva na nemovitost a konečný stav?

pokud není odpojena, tak kupní smlouvu a stav vodoměru se kterým bude souhlasit původní majitel i nový majitel, buď oba osobně nebo papír, kde je zapsán stav a u toho podpis původního i nového majitele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.4.14 21:29

A když to původní majitel podepíše, musí být ověřen podpis? Aby mi věřili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
23.4.14 21:31

@Martanek123
tak ověřený bude jistější, ale možná vezmou i obyč. podpis :think: ale to už nevím jistě, tak nechci kecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.4.14 21:32

Moc děkují, krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.4.14 21:52

El. připojí, jen pozor na to aby nejeli zbytečně, aby jste neměli třeba rozvody v hliníku, to už dnes není dle norem a nepřipojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný