Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím kdo ví, jak mám pokračovat dál, když jsem zapomněla dva prášky a dnes si mám vzít dnešní? v platíčku jsem tedy užila místo 12 prášků jen 10prášků. díky za rady
Brát dál… pokud to tedy nedostaneš což se mě po dvou nevzatých prášcích stalo pak jsem špinila do konce plata než jsem vynechávala pauzu na ms…
Vzít dva najednou, dobrat, pokračovat dalším platem.
Příspěvek upraven 17.05.14 v 19:45
Nevzala jsem si čtvrteční a páteční, takže si mám vzít oba zapomenuté a dnešní? to by byly tři v jeden den… jak to mám udělat?
@Janeynka co vím tak je tam napsáno, zapomenuté prášky už nebrat, pokračovat dál a do menstruace nejsi chráněná, rozhodně jsi dnes neber 3!!
@květ_bezu píše:
Vzít dva najednou, dobrat, pokračovat dalším platem.
Dva najednou?? ![]()
Normalne pokracuj dal. Ale chranit se
@veronika6913 no ja mam v povedomi ze pokud sou zapomenute 2 tak vzit oba nedelat mezi nimi pauzu. Tak nevim jestli uz se to aktualne nedoporucuje, tak se omlouvam.
@Janeynka šmarjá hlavně si neber tři ani dva najednou
to je zase názor toto
vem si normálně dnes jeden a pokračuj dál… jen je teď učínek HA snížen takže si dej pozor v příštím týdnu na nechráněný styk..
@květ_bezu tak nech podvědomí někde jinde a pokud si nejsi jistá tak raději mlč…
Ale v příbalovém letáčku opravdu píši že se mužou vzít dva v jeden den… dobře, takže já ty dva zapomenuté nechám a vezmu jen dnešní
Tak beru dál, nedobírala jsem zapomenuté prášky, a hned druhý den co jsem si vzala další prášek tak jsem začala špinit a další den, jako když normální menzes! žádné špinění ale normální průběh menzesu… jak to bude dál?
Ber tak jak jsi zvyklá. Tělo se s tím zase srovná. Ale opravdu se teď nezapomeň chránit
Ahoj holky potřebuju radu.Beru necelý měsic antikoncepci a mam vynecht 5 dní. Dostanu to? a kdy od vynechání prášku? a po jaký době zabírají prášky? beru to poprvé tak se v tom moc nevyznám
díky za odpověď