Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@markétka222 proč máš vynechat pět dní, nechápu, po 21 dnech se vynechává 7 dní, dostaneš to třetí nebo čvrtý den, chráněná jsi od prvního dne co začneš brát antikoncepci, pokud ji začneš brát první den menstruace, pokud by jsi zapomněla brát, tak do konce platíčka jsi nechráněná
@střepina
5dní mam napsaný od doktorky.Chci jít na dárcovství vajíček a mam rozpis jak to mam brát, prej je to kvůli tomu aby se mi srovnala ms podle nich na termín darování atd.
@markétka222 Klidně můžeš dělat pauzu i jen dní, to je v pohodě. V pauze by jsi to měla dostat, který den, to ti ale nikdo neřekne. Já to třeba dostávám 3. den pauzy
Chtěla jsem se ještě zeptat, když jsem to pak jakoby,,dostala,, nebylo to jen špinění bylo to jak mentruace, tak za týden budu brát poslední prášek z platíčka, mám normálně zase udělat pauzu? protože když to tak vezmu tak jsem to měla, pak jsem zapomněla ty prášky takže za dva týdny jsem to zase měla a pak zase za dva týdny to mám mít? není to moc pro to tělo? nebo je to dobře že se aspon pročistí?