Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@welovefashion skrtnuty jsou to, co jsem uzivala - tzn. ze jsou prazdne - neskrtnute jsou plne. Takze jsem brala jen tento prvni tyden.
Zacinam uterym.
@Betzty píše:
@unuděná jakože jsem zacala brat tech prvnich sest - ty jsou jakoby prazdne - a zustaly mi tam ty, co nejsou skrtnute
Je to nejake komplikovaneTakze zacit brat tam, kde jsem skoncila a pocitat s tim, ze to dostanu s ze se mi posune cyklus. Je to tak?
no po šesti pilulkách to nejspíš znovu nedostaneš, nicméně postupuj jako kdyby ano a začni nové plato, a alespoň týden se chraň i jinak…
Tak pokud nejsi na pustém ostrově tak dojdi na gyndu do nemocnice vysvětli popros dají recept na jedno platíčko
@lucik2011 a je potreba souhlas meho doktora nebo jak to funguje?
@Betzty píše:Žádný souhlas potřeba není, vyplní se údaje, zaplatí poplatek a přijde erecept
@lucik2011 a je potreba souhlas meho doktora nebo jak to funguje?
@Betzty proč si to tak komplikuješ? Zavolej tvému doktorovi, pošle ti E-recept a hned pokračuješ v braní ne? Takhle se ti akorát rozhodí cyklus, můžeš začít špinit nebo krvácet po vynechání pilulek hned po týdnu.
@Daisyy1995 nakonec jsem to tak zaridila. Sice me sestricka pekne vykricela, ze si na to musim davat pozor, ale je ochotna a snazi se mi pomoci, takze si jdu odpoledne do lekarny.
@Daisyy1995 obcas ma chvile, kdy mi neodpusti nic, ale jinak je hrozne hodna a snazi se vychazet vstric ![]()