Zapomenutý tampon- prevence

Anonymní
11.2.22 09:09

Zapomenutý tampon- prevence

Dobrý den, je možné, že by gynekolog nezjistil zapomenutý tampon v pochvě při prevenci? Mám blbý pocit ze jsem zapomněla, ale zase to by asi zrcadlem zjistil ne?
Achjo, ta sklezora

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
11.2.22 09:14

No pokud te spodem vysetroval, tak by na nej asi narazil :lol: to je zase dotaz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
11.2.22 09:57

Možné je všechno, ale tohle asi ne :) Klid.
Jak dlouho by tam byl zapomenutý? Jestli dýl než jeden den, tak by nejspíš byl i cítit, takže se neboj, že by ho gynekolog při prohlídce přehlédl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
11.2.22 09:58
@Dendiss píše:
No pokud te spodem vysetroval, tak by na nej asi narazil :lol: to je zase dotaz :zed:

To nevím, kam by jsi ho musela strčit, aby ho nenašel. Doufám, že ti je 15,jestli víc, tak to je fakt dotaz hodný inteligenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.2.22 10:06

Zapomenutý tampon je moje noční můra. Kdysi jsem měla zapomenuté klíče v pochvě, byla jsem strašně moc opilá a pohádala jsem se s tehdejším přítelem. Štěstí, obrovské štěstí bylo v tom, že jsem šla ke gynekologovi na prevencí a on je vytáhl, byl červený a styděl se i za mě. Mně bylo 20, jemu necelých 50. Víte, co je nejhorší? Já jsem ty klíče vůbec necítila, dodnes je mi z toho úzko a to už bude skoro 20 let. Ta představa, že jsem si tam mohla něco poškodit. Šílené.

• Citovat
  • Upravit
1519
11.2.22 10:09
@Umík píše:
To nevím, kam by jsi ho musela strčit, aby ho nenašel. Doufám, že ti je 15,jestli víc, tak to je fakt dotaz hodný inteligenta.

Proc to pises mne? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
11.2.22 10:10
@Klopotkova píše:
Zapomenutý tampon je moje noční můra. Kdysi jsem měla zapomenuté klíče v pochvě, byla jsem strašně moc opilá a pohádala jsem se s tehdejším přítelem. Štěstí, obrovské štěstí bylo v tom, že jsem šla ke gynekologovi na prevencí a on je vytáhl, byl červený a styděl se i za mě. Mně bylo 20, jemu necelých 50. Víte, co je nejhorší? Já jsem ty klíče vůbec necítila, dodnes je mi z toho úzko a to už bude skoro 20 let. Ta představa, že jsem si tam mohla něco poškodit. Šílené.

Tak urcite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.2.22 10:13

@Klopotkova Ty sis strčila do mufny klíče, jo??? Tak to je solidní hardcore :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
11.2.22 10:18
@DoňaPetruňa píše:
@Klopotkova Ty sis strčila do mufny klíče, jo??? Tak to je solidní hardcore :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Když nemáš kabelku

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
11.2.22 10:18
@DoňaPetruňa píše:
@Klopotkova Ty sis strčila do mufny klíče, jo??? Tak to je solidní hardcore :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Je. :oops: Jak jsem psala, byla jsem strašně opilá. I tehdejší přítel. Pohádali jsme se, když jsme přišli z nějaké pařby, on chtěl odejít a já jsem si tam narvala klíče. Chtěla jsem mu v tom odchodu zabránit. Ráno jsme je hledali. Šestý smysl mi říkal, ze je mam ve frndě, ale já jsem je tam fakt necítila. Potom je vytáhl ten gynekolog, příteli jsem řekla, ze jsem klíče našla v kapsičce v kabelce. Nikdy jsem se s tímto trapasem nikomu nesvěřila. Ani kamarádce. K tomu doktorovi chodím pořád a je mi trapně i po těch letech.

• Citovat
  • Upravit
1375
11.2.22 10:20
@Dendiss píše:
Proc to pises mne? :jazyk:

Promiň, jsem se prekoukla, samozřejmě to patří zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí