Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, udělalo se mi před časem to samé na ruce. Podle kožní lékařky jde o neškodný fibrom. Každopádně mě osobně začíná dost rozčilovat, protože se zvětšuje, různě mění barvu, někdy bolí, někdy svědí, občas bezdůvodně krvácí… Tudíž se k lékařce chystám znovu, chci si tu potvoru nechat odstranit.
Mela jsem taky znamenko, spis velkou pihu, cernou a doktor me poslal hned na vyrezani. Rikal, ze nejvice rizikove byvaji ploche znamenka, netrcici, tmave, menici tvar v mezicase, svedici… tohle vypada jako vypoukle a svetlejsi, myslim, ze streda bude v pohode zajit k doktorovi.. hodne stesti ![]()
Ahoj, nedávno jsem objevil tento výrůstek/pihu/znaménko na vnitřní straně stehna, nikdy předtím jsem to tam nezaregistroval, mám trochu obavy ohledně rakoviny. Jsem totiž velký hypochondr a je mi jasné, že mi tu hodně lidí bude psát, ať si zajdu k doktorovi a ten mi řekne o co přesně jde, jenže dělám v práci 12 hodinové směny a k doktorovi se dostanu až příští středu, tak se ptám zde pro svůj vnitřní klid a spánek bez přemýšlení a stresu do 3 do rána. Předem moc děkuji za odpovědi.