Zapomunutá pilulka HA

12
16.9.23 16:29

Zapomunutá pilulka HA

Dobrý den, ahoj, jdu jsem s prosbou o pomoc.
Včera (pátek) okolo 16:00 jsme měli s přítelem pohlavní styk s udělání dovnitř. Beru antikoncepci Leverette. Bohužel jsem si včera v pátek ve 20:30 zapomněla vzít prášek a vzala jsem si ho až dnes ráno v 11:00. Byl to 15. prášek, tedy začátek 3. týdne. Prášky jinak beru pravidelně a nikdy jsem prášek nezapomněla. Nevím, co mám dělat. V příbalovém letáku je napsáno, že mam dobrat toho platýčko bez vynechání menstruace a rovnou přejít na nové. Nedokážu si představit, že budu ve stresu zda nejsem těhotná další 3 týdny nez budu mít menstruaci. Premyslela jsem i o postinor, ale moc se mi do toho nechce. Budu rada za vaše rady. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8479
16.9.23 16:38
@Elind píše:
Dobrý den, ahoj, jdu jsem s prosbou o pomoc.
Včera (pátek) okolo 16:00 jsme měli s přítelem pohlavní styk s udělání dovnitř. Beru antikoncepci Leverette. Bohužel jsem si včera v pátek ve 20:30 zapomněla vzít prášek a vzala jsem si ho až dnes ráno v 11:00. Byl to 15. prášek, tedy začátek 3. týdne. Prášky jinak beru pravidelně a nikdy jsem prášek nezapomněla. Nevím, co mám dělat. V příbalovém letáku je napsáno, že mam dobrat toho platýčko bez vynechání menstruace a rovnou přejít na nové. Nedokážu si představit, že budu ve stresu zda nejsem těhotná další 3 týdny nez budu mít menstruaci. Premyslela jsem i o postinor, ale moc se mi do toho nechce. Budu rada za vaše rady. :D

Dělej přesně to, co je napsáno v příbalovem letáku - mj. pro takové případy tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
16.9.23 18:26

Oni to tam nepíšou pro srandu…to jsou pečlivě schvalované pokyny a informace.
A plusové body za to, že sis aspoň přečetla, co máš dělat.
Když se tak moc bojíš, tak si za 14 dnů počůrej tesst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí