Zařazení papriky do jídelníčku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zařazení papriky do jídelníčku
Ahoj maminy, prosím Vás, kdy jste zařadily mimču papriku, rajče a tak do jídelníčku a na jaký způsob jste to připravovaly? Nevím, jestli na to není brzo, všechny „Recepty“ pro malé děti, které jsem pročetla jsem jen takové jednotvárné, tak nevím…
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Rozvařené oloupané rajče měl malý v osmi měsících. Vařenou oloupanou papriku asi v 10. Syrové rajče tak od 11. a paprika mu zachutnala v 15 měsících.
- Citovat
- Upravit
Super, děkuju
nakombinuju mu to s nějakým masem a přílohou a zejtra jdem na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rajče baštíme na italský způsob skoro 14 dní (téměř ukonč. 7.měs), loupané, povařené, s bazalkou, oliv.olejem a pak dávám lžíci jogurtu a není problém. Ale on je malej všežravec, neměl ještě problém s žádnou potravinou. Spíš trošku zkusit a počkat na odezvu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
náš miluje rajče rozvařené s cuketou, hovězím masem a k tomu těstoviny.
Papriku má rád vařenou s rajčetem, kuřecím masem a k tomu rýži.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
náš miluje rajče rozvařené s cuketou, hovězím masem a k tomu těstoviny.Papriku má rád vařenou s rajčetem, kuřecím masem a k tomu rýži.
Můžu se zeptat, jaký těstoviny používáš? Napadlo mě, je zařadit, ale nejsem si jistá, jestli musí být speciální pro mimča nebo někajký obyč… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maly ma skoro osm mesicu a rajce mu davam cucat syrove. Moc mu chutna. Vyzkousim ty bezvajecny testoviny s cuketou, jak psala lucenka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám úplně stejné jako nám - takže buď panzani nebo zeleném obalu z Lidlu. Sice myslím, že jsou vaječné, ale malý s tím problém neměl. Stejně toho tam bílku asi moc není. Ale někdo dává bezvaječné. Prý jsou ještě dobré těstoviny do polívky - jsou malinké, tak akorát na učení kousků. Ale nezkoušela jsem.
- Citovat
- Upravit
Já dávám písmenka od Panzani nebo hvězdičky do polívky…asi jsou taky vaječné, ale jak říká lucenka, moc tam toho není ![]()
@MuffinkaM píše:děkuju!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit