Zařizování interiéru - baví vás?

2892
21.7.11 13:15

zařizování interiéru-baví vás???

ahoj holky..je tu někdo, koho by bavilo zařizování interiéru? Stavíme barák a jaksi na to nemám náladu (malé dítě a těhotensví)..nechtěl by mi tu s tím někdo pomoci? :-) vymyslet co kde atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
21.7.11 13:23

Jo, to mě baví moc :lol: A bavilo i v těhotenství i teĎ s mimčem, i když už neni tolik času a peněz. Ale nevim, jak bych ti pomohla takhle přes internet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
21.7.11 13:35

Mě taky moc baví. Jak bych ti mohla pomoc, takhle přes internet. :think:

• Citovat
  • Upravit
6326
21.7.11 13:37

mě to taky baví s čím bys chtěla pomoct :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
21.7.11 13:58

me to bavi mooooooc, ale nejsem si jista, ze muj styl je libivej :mrgreen: :mrgreen: ale pokud mas nejakou predstavu, tak bych se dokazala naladit a rada poradim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
21.7.11 16:28

Jee on se nekdo ozval a priznive!?! :-D cekala jsem komentare,ze jsem nemozna..no tak muzu poslat nakreslene mistnosti s rozmery..ted jsem treba zhtuba vybrala obklady do koupelny,ale k tomu nabytek a spocitat kolik obkladu je potreba…to uz nejak vazne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
21.7.11 16:42
Prtka píše:
Jee on se nekdo ozval a priznive!?! :-D cekala jsem komentare,ze jsem nemozna..no tak muzu poslat nakreslene mistnosti s rozmery..ted jsem treba zhtuba vybrala obklady do koupelny,ale k tomu nabytek a spocitat kolik obkladu je potreba…to uz nejak vazne :-D

S tim bych ti mohla poradit. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2892
21.7.11 17:03

Jee Werunka ty mas taky Honzika? Ja taky :-D tak kdyby jste nekdo chtel poslta ty mistnosti,rada poslu.. Nebo bych treba potrebovala vybrat nabytek do loznice ci obyvaku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
21.7.11 18:22
Prtka píše:
Jee Werunka ty mas taky Honzika? Ja taky :-D tak kdyby jste nekdo chtel poslta ty mistnosti,rada poslu.. Nebo bych treba potrebovala vybrat nabytek do loznice ci obyvaku..

Bude lepší když mi to pošlel na meila kaudvero@seznam.cz
Klidně ti pomůžu i s výběrem nábytku. :wink:
Jo mám 3,5 měsíčního Honzíka. :-D

• Citovat
  • Upravit
122
23.7.11 21:05

Veruuunko, čtu tady, že tě baví interiery. Mohla bych tě trošku zneužít? Nevím si hlavně rady s kuchyní a obyvákem. Jukla bys mi na to, bylo by to možné? :wink: Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
23.7.11 21:50
ewulka píše:
Veruuunko, čtu tady, že tě baví interiery. Mohla bych tě trošku zneužít? Nevím si hlavně rady s kuchyní a obyvákem. Jukla bys mi na to, bylo by to možné? :wink: Eva

Určitě jo. :palec: Buď mi napiš na email kaudvero@seznam.cz nebo tady do SZ. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný