Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky..je tu někdo, koho by bavilo zařizování interiéru? Stavíme barák a jaksi na to nemám náladu (malé dítě a těhotensví)..nechtěl by mi tu s tím někdo pomoci?
vymyslet co kde atd..
Jo, to mě baví moc
A bavilo i v těhotenství i teĎ s mimčem, i když už neni tolik času a peněz. Ale nevim, jak bych ti pomohla takhle přes internet ![]()
Mě taky moc baví. Jak bych ti mohla pomoc, takhle přes internet. ![]()
me to bavi mooooooc, ale nejsem si jista, ze muj styl je libivej
ale pokud mas nejakou predstavu, tak bych se dokazala naladit a rada poradim ![]()
Jee on se nekdo ozval a priznive!?!
cekala jsem komentare,ze jsem nemozna..no tak muzu poslat nakreslene mistnosti s rozmery..ted jsem treba zhtuba vybrala obklady do koupelny,ale k tomu nabytek a spocitat kolik obkladu je potreba…to uz nejak vazne ![]()
Prtka píše:
Jee on se nekdo ozval a priznive!?!cekala jsem komentare,ze jsem nemozna..no tak muzu poslat nakreslene mistnosti s rozmery..ted jsem treba zhtuba vybrala obklady do koupelny,ale k tomu nabytek a spocitat kolik obkladu je potreba…to uz nejak vazne
S tim bych ti mohla poradit. ![]()
Jee Werunka ty mas taky Honzika? Ja taky
tak kdyby jste nekdo chtel poslta ty mistnosti,rada poslu.. Nebo bych treba potrebovala vybrat nabytek do loznice ci obyvaku..
Prtka píše:
Jee Werunka ty mas taky Honzika? Ja takytak kdyby jste nekdo chtel poslta ty mistnosti,rada poslu.. Nebo bych treba potrebovala vybrat nabytek do loznice ci obyvaku..
Bude lepší když mi to pošlel na meila kaudvero@seznam.cz
Klidně ti pomůžu i s výběrem nábytku. ![]()
Jo mám 3,5 měsíčního Honzíka. ![]()
Veruuunko, čtu tady, že tě baví interiery. Mohla bych tě trošku zneužít? Nevím si hlavně rady s kuchyní a obyvákem. Jukla bys mi na to, bylo by to možné?
Eva
ewulka píše:
Veruuunko, čtu tady, že tě baví interiery. Mohla bych tě trošku zneužít? Nevím si hlavně rady s kuchyní a obyvákem. Jukla bys mi na to, bylo by to možné?Eva
Určitě jo.
Buď mi napiš na email kaudvero@seznam.cz nebo tady do SZ. ![]()