Zarudlé oko u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
187
10.12.23 09:47

Zarudlé oko u batolete

Syn 18m se dnes probudil s jedním okem zarudlým. Včera i dnes měl po ránu na oku ospalky, což nikdy nemívá. Může to být zánět spojivek? Četla jsem, že podezření na zánět spojivek se nemá podceňovat. Takže jeli byste na pohotovost? Nebo to počká do zítra na pediatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
10.12.23 10:07
@Mamora píše:
Syn 18m se dnes probudil s jedním okem zarudlým. Včera i dnes měl po ránu na oku ospalky, což nikdy nemívá. Může to být zánět spojivek? Četla jsem, že podezření na zánět spojivek se nemá podceňovat. Takže jeli byste na pohotovost? Nebo to počká do zítra na pediatra?

Koupila bych v nejbližší lékárně kapky Ophtalmo-Septonex a nechodila ani k pediatrovi (natož čekat kvůli takové banalitě třeba několik hodin na pohotovosti :roll: )…. tam teď leda tak chytí něco dalšího.

Šla bych nejdříve ve středu, pokud by se to nezlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
10.12.23 10:20

@BohunkaP
Přesně tak, ophthalmo Septonex a kapat, kapat, kapat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.23 12:14

@Mamora Ano, takto může vypadat zánět spojivek. Teď se to docela vyskytuje, zrovna nedávno to mělo hodně dětí jak v první třídě, tak ve školce. Jako stav k řešení na pohotovosti mi to nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
187
10.12.23 14:12

Díky za odpovědi :wink: Já jsem v tomhle taková, že dokud nejde o život, tak bych na pohotovost nejela. Ale manžel mě přesvědčoval, že to má hodně (nepřijde mi), že bych s ním měla jet. A tak jsem chtěla další názor, abych neměla pocit, že na syna kašlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14648
10.12.23 16:04

Na pohotovost urcite ne. Kdyz to dcera mela hodne a O. Septonex nezabral, tak jsem pediatricce poslala fotku oka a ona mi poslala erecept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí