Zarudlý žalud

4
12.4.22 14:48

Zarudlý žalud

Před rokem jsem zjistil že mám zarudlý žalud. Při dotknutí na žalud mně začne bolet. Zkoušel jsem různé krémy žádný mi celkové nepomohl zkoušel jsem vydržet bez masturbace alespoň tři týdny penis si omývam vodou každý den. K tomu se mi na penisu dělají bílé tečky a předkožku stáhnu úplně dolů ale nejde tak lechce. Co byste mi poradili nějakou mas atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37182
12.4.22 14:51
@Hggg18 píše:
Před rokem jsem zjistil že mám zarudlý žalud. Při dotknutí na žalud mně začne bolet. Zkoušel jsem různé krémy žádný mi celkové nepomohl zkoušel jsem vydržet bez masturbace alespoň tři týdny penis si omývam vodou každý den. K tomu se mi na penisu dělají bílé tečky a předkožku stáhnu úplně dolů ale nejde tak lechce. Co byste mi poradili nějakou mas atd?

Tu co ti napíše doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1368
12.4.22 14:52

Zajit si na venerologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19214
12.4.22 16:01

@Hggg18 Se divím, ze ti za ten rok neupadl a nenapadlo to řešit s doktorem 8o obyčejné podrazdeni řeším u kluka bepanthenem - mizí do druhého dne. Když je to něco vyraznejsiho, tak framykoin (lokální atb). Kdyby to do dvou dnů nezmizelo, tak s nim jdu k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8585
12.4.22 16:38

Jestli jsi ho v takovém stavu nechal rok, tak nejlepší bude stoupnout si na židli, seskočit a dopadnout tvrdě na paty. On při tom upadne sám a je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.4.22 08:39

Zdar, taky jsem resil.
Mast: Calcium pantotenicum, volne prodejna.
Je to zanet a neleci se to proto, ze je to porad zakryty tou predkozkou a je to zapareny. Snaz se po cely den udrzovat predkozku stazenou (je to neprijemny, ale za par dnu si to zvykne), ostrihej chlupy, aby se do te predkozky nezamotavaly a aby to cele lepe vetralo, neprehanej to s mydlem, po koupeli to nech poradne oschnout, nos volnejsi boxerky nebo trenky, nejez zadne pecivo (podporuje zanet), kdyz se to za 2 tydny nezlepsi tak k doktorovi (nejdrive k praktikovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.4.22 08:09

@hospodki ono já to řešil rok různými masti co mi předepsal doktor a nic nepomáhá. Říkal mi že v 18 bude nutná nějaká operace, že je to prý normální, ale neřekl mi přesně jakou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.4.22 08:32

@malina370 kolikrát to denně promazávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.4.22 06:54
@Hggg18 píše:
@malina370 kolikrát to denně promazávat?

2× denně a ne moc, mast se musí dostatečeně vsáknout a zrovna u téhle to trvá. Tu operaci, co říkal doktor, tak odhaduji, že to bude obřízka. Kdysi jsem hledal taky v diskusích a některý chlapi tam dokonce doporučovali tu předkožku náplastí přilepovat tak, aby držela stažená. Prostě, aby ty zarudlý místa nebyly zakrytý. Mě se to stalo, když jsem žil v tropech. Pochopil jsem, proč je obřízka tak běžná u národů, které žijí v horkém klimatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí