zase přídavky :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
25.9.06 09:56

zase přídavky :-(

ahojte
mám asi dost blbej dotaz. musim dát na sociálku žádost o přídavek na dítě a opět jsem v koncích. malýmu budou dva roky, tak jsem myslela, že si to už budu pamatovat, ale chyba lávky. opět nevim jak to vyplnit. a nechci ze sebe zas dělat úplnýho „blba“. ta pani co tam v těch dveřích sedí neni zrovna nejpříjemnější… :-( takže bych tu žádost chtěla dát jen do podatelny. ale teď k věci. přítel si nechal potvrdit výdělek, takže jestli to dobře chápu, tak musi vyplnit i ten papír co nám poslali. ale nevim jestli to musim vyplňovat i já, nebo stačí na tom uvodnim papíru můj podpis. asi jsem fakt úplně mimo. nebo je snad i někdo, kdo tomuhle papírování taky zrovna nehoví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
25.9.06 10:50

Ahoj Cantie.
Tak ja formularum take nehovim a klidne ze sebe toho blba necham delat. Ja jdu proste na urad, mam predvyplneno co vim a co nevim, tak mi holt musi poradit. Kolikrat se take tvari (same starsi zenske…), ze desne otravuju, ale to maj smulu. Jsou tam ony pro mne!!! Navic kdyz jsem se jednou snazila a vplnila formular z internetu, tak me sjely, ze uz davno neni platny (tak proc ho stale meli na internetu???). Takze jsem veskere snahy vzdala!
Ja ti tedy neporadim, ale nenech se od nich otravit! Vzdyt oni by se tam bez nas na uradech urcite desne nudily!!!!!!! :lol:

Pa

Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
25.9.06 11:01

Cantie - snad poradím dobře - měla bys mít tři papíry - jeden je Žádost o přídavek na dítě - ten vyplní ten kdo žádá, takže třeba ty - tzn. bude tam tvůj podpis. Pak máš 2× Doklad o výši ročního příjmu - jeden pro manžela (ten už tedy má vyplněný + nezapomenout na jeho podpis)a jeden pro tebe - myslím že ho musíš vyplnit i když jsi kromě mateřské neměla žádný jiný příjem (pro jistotu - radši ho mít zbytečně vyplněný než se nechat na sociálce seřvat - znám :-) Prostě tam všechny ty kolonky proškrtáš jako že NE.

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.9.06 12:23

díky, díky. taky si myslim, že tam budu muset. ač nerada. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.9.06 12:26

a jeste pokud ste uplatnovali spolecne zdaneni manzelu.........musis zajit na financak, nebo u nas stacilo pripsat castku cca kolik nam vraceli

A ze se citis blbe???? Kdejaky cikani tam sedi i hodinu a ta zenska se predhani a shani jim formulare, vyplnuje je za ne aby chudaci meli cim vice penez.........takze zadne strachy, nenechat se odbyt!!!

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.9.06 12:29

no právě, že pro ostatní se pomalu ty ženský roztrhaj a na obyčejnýho člověka koukaj jak na… nemám s těmahle úředníkama moc dobrý zkušenosti, proto jak můžu tak se jim vyhnu. ale to už je jiné téma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.9.06 18:51

Ahoj,
ja mam zase zkusenost ze na Financak nechodim a je tam kolonka ze si sami zjisti udaje z financniho.
A radsi si tam zajdi TENTO tyden osobne, protoze od rijna ma byt zase navaly a ditetem cekat nekolik!!hodin(1-3) je opravdu nadlidske sily.
Ja jsem to udelela tak ze jsem si na chodbe vyplnila formular a pani-urednice mi ho odsouhlasila, jeste mi neco chybelo, tak to mam poslat postou po 1.10.!!- mam to zkontrolovane a sprave.
Tak mozna jsem trosku malinko poradila. Radsi nyni a bez fronty. Ty ja nesnasim :evil: a zvlast na urade.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.9.06 18:56

Jo jo, chtěla jsem to napsat už dřív.
Mám bývalou kolegyni - romku - je vdaná, má vdě děti. Manžel vydělává prý 25 tis / měsíčně, ona na mateřský a prý na dvě děti bere prý měsíčně skoro 10 tisíc.
Je to možný ???
Nám nedali nic. Sice máme jenom jedno dítě, ale manžel má plat JEN :) 17 - 18 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.9.06 20:59

Ahojka,

JANULIKO - myslím, že ta tvá známá pěkně kecá, anebo ten chlap nepřiznává všechny příjmy…

KAC - na ten finančňák letos musíš, protože ta kolonka už je prý zrušená(příjmy zjistěte na FÚ), se společným zdaněním se na to vykvákli, protože by toho měli hodně (chudáčci státní úředníci), tak si to musíš zajistit sama, jde to i poštou - písemnou žádostí.

Jinak holky vidím, že každá ty úřednice na sociálce děsně zbožňujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.9.06 21:27

Ahojka,

JANULIKO - myslím, že ta tvá známá pěkně kecá, anebo ten chlap nepřiznává všechny příjmy…

KAC - na ten finančňák letos musíš, protože ta kolonka už je prý zrušená(příjmy zjistěte na FÚ), se společným zdaněním se na to vykvákli, protože by toho měli hodně (chudáčci státní úředníci), tak si to musíš zajistit sama, jde to i poštou - písemnou žádostí.

Jinak holky vidím, že každá ty úřednice na sociálce děsně zbožňujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat