Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@enda111 píše: Více
Vlevo nahoře pod názvem diskuse klikneš na ikonu obrázku, ukážou se ti všechny obrázky u diskuse a pak by ti měl jít obrázek, který jsi do diskuse přidala ty, odstranit.
@Anonymní píše: Více
Neměl úlevy, také jsme trénovali, aby byl schopný zapsat slova do rámečku a šlo to přečíst.
@Irena84 píše: Více
budou v dipsy, v určité datum nejak den před vyhlášením výsledků tušim, ke kontrole, muzes si tam prepocítat body podle toho vyhodnocení. Je to vlastně to nahlížení do spisu nebo jak to nazyvají ve školách. Já jsem si ho stáhla i do pc, ted uz tam v systému na webu není k dispozici.
@enda111 Prosim pekne a nemas i tu cast, kde je nejaka psana odpoved, co ne/uznali? A tu geo? Syn je taky dysgrafik, krizky dobry, ale to pismo a geo…
@verusak.berusak píše: Více
co aspon trochu vyluštili, uznali ![]()
@enda111 díky moc, jsem zase o něco víc v klidu. ![]()
Náš píše celkem srovnatelně.
@enda111 Jezis, dik. To je mnohem vetsi tolerance, nez jsem si predstavovala.
Jak se dozvis vysledek, mas narok jit nahlizet do protokolu, tak ti daji ten formular a muzes zkontrolovat, zda mu vse zapocetli spravne a pripadne reklamovat. Byva na to jen treba 2 dny mezi tim, nez mas vysledky a nez se vyda rozhodnuti o prijeti.
@Pudloslava to vím, mě opravdu zajímalo, jak moc přísně to hodnotí, protože v těch prepozicich to je tak, že jsem se lekla.
Tak pokud je to v propozicích, tak je to jasný. Osobně si myslím, že dítě, které se hlásí na výběrovou a náročnou školu, by se do křížku trefit mohlo.
@hanka.br. to, co tu je uvedené, není naštěstí tak moc přísné.
Hlásí se na malé gymnázium, kde to tak přísné a náročné není.
@hanka.br. a jen tak mimochodem, všichni víme, že často se něco uvede a realita je jiná, proto mě zajímají reálné zkušenosti.
já tam byla jednou a byly to jen nervy navíc, oni měli vše správně
tak to dělat nebudu
@hanka.br. píše: Více
blbost, důležité je, že zná správnou odpověď, to není výtvarná škola, grafomotorika se netestuje
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.