Jak moc přísné je zaškrtávání u testů Cermat?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
14.4.26 19:14

Testy kontrolují počítače a skenery. Pokud danou odpověď nepřečte tak automaticky uzná odpověď jako chybu a bude mít 0 bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41826
14.4.26 19:17
@Rose120 píše: Více

Ne, tak to zkontroluje člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 19:21

@Rose120 právě proto jsem se ptala, jak je hodnocení přísné.
Ale co jsem zjistila, tak počítače kontrolují jen ty křížky a co tu bylo za příklad mě celkem uklidnilo. Syn ma křížky lepší. Nejvíc mě uklidnilo dnešní vzorové řešení na Cermatu, protože tam ty křížky jsou taky nejsou úplně podle požadavků uvedených v prepozicich, tam je uvedeno, že nesmí být nedotažené a přetažené, viditelně stačí, když to bude co nejpřesnější křížek.

• Citovat
  • Upravit
4897
14.4.26 19:23

A nebylo by lepší aby se nehlásil na střední školu? aby někdo nedokázal ani zaškrtnout odpověď na papíře do kolonky a pak šel maturovat tak to bude i pro něj zbytečně těžké a depresivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 19:27

@Justin Case on ji dokáže zaškrtnout a dokonce i dobře, jen to neumí 100% přesně. To je podstatou mého dotazu.

• Citovat
  • Upravit
7
14.4.26 19:37

@Havlova To je možné.. asi záleží na třídě a počtu dětí a testů. (Tady se jedná o 5 třídu takže tam je to možné) Zakladatelko. Jen připomínám žádné gumování pero.. Modrá/černá propiska!! A držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 19:45

@Rose120 to beru jako standard. Měl klasickou propisku. My ani gumovaci pera doma nemáme, gumoval skrz, takže píše bombičkovym perem nebo tím prvním Stabilem.

• Citovat
  • Upravit
41826
14.4.26 19:45
@Rose120 píše: Více

Ne, nezáleží. Ty testy hodnotí jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41826
14.4.26 19:48
@Justin Case píše: Více

Jako, že dítě s vysokým IQ a třeba dyspraxií má jít na učnák? 8o Místo dobrého vědce, právníka,… bude mizerným řemeslníkem? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.4.26 19:50
@Pudloslava píše: Více

To sice netestuje, ale když se netrefí do křížku, tak tu jeho odpověď nemusí započítat jako správnou. Takže ano - trefit se do křížku je v téhle chvíli to nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 20:21

@hanka.br. ale není to pořád tak přísné, jak jsem se bála podle těch prepozic.

• Citovat
  • Upravit
30408
14.4.26 20:27
@Anonymní píše: Více

A to na tý náročný škole syn ještě ani není - a už jsou tady 4 strany jenom o tom, jak moc přísní jsou na křížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41826
14.4.26 20:31
@hanka.br. píše: Více

Ne, jen chtěla vědět, kvůli hodnocení, co je ještě v normě. Nejchytřejší kluk na gymplu u dcery nebyl schopný vystřihnout kolečko a udělat kotrmelec. A co? Teď studuje na VŠ a zcela bez problémů. I na gymplu měl až na tělocvik a geometrii stále samé jedničky. A SCIO dal na jeden pokus na 98. percentil.
Ono se na gymplu hodnotí opravdu něco jiného než na prvním stupni. Naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 20:40

@hanka.br. jen jsem se ptala, jak moc přísně se hodnotí, nic víc. Naopak podle místních reakci mi přijdou víc tolerantní, než jsem si myslela.

• Citovat
  • Upravit
43028
15.4.26 06:21
@Havlova píše: Více

no vid, to je doporuceni, co? Ma nesikovne ruce, tak na ucnak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin