Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, dneska se mi stal trapas bohužel jsme zaspali a probudila jsem se v 8,15
.Tak šup rychle vzbudit obléct, umýt naštěstí máme školku 5 min.od baráku. Přišli jsme něco po pul 9 ale i tak už děti začali jest svačinku. Taky jsem přemýšlela že bych ho nějak omluvila ale vubec jsem nevěděla co říct, prostě totální okno. Stalo se to některé z vás?
A taky co říct že, té učitelce
Pro dnešek jsem ji řekla že jsme zaspali.
@KIKOLETEK nestalo, ale proč kovbojka? prostě se omluvim s tim, že jsme zaspali. Co je na tom tak šíleného?
Nerozumím
a co jinýho bys jí jako chtěla říkat? Je to „jen“ školka a zaspat může každý, nechápu, proč to nazýváš trapasem.
U nas visi cedule, aby rodice laskave vozili deti vcas.
Myslim, ze pokud si z toho neudelate zvyk, tak dodatecne omluvy nejsou potreba.
@KIKOLETEK normálně bych řekla, že jsme zaspali. Do naší školky je možno dovést dítě do 8.55. V případě jedno/dvou denní nepřítomnosti ani není třeba dítě omlouvat. Je to jnom školka, tak z toho nedělej kovbojku…
Ale kdyz jsem byla ja mala, tak to bylo vostry, 8:01 skolka zamcena a smula. A dalsi den vrazedne pohledy ucitelek, protoze samozrejme cumely zbokna, kdo to zvonil ![]()
No tak jste zaspali. To přece není konec světa. Stát se to může každému a lhát kvůli tomu mi přijde zbytečné.
No styděla jsem se, se starším se mi to ještě nestalo
chtěla jsem ho nějak omluvit… ale říct no víte my jsme zaspali nepříjdeme, to mi přišlo blbý
@Bibi239 píše:
Ale kdyz jsem byla ja mala, tak to bylo vostry, 8:01 skolka zamcena a smula. A dalsi den vrazedne pohledy ucitelek, protoze samozrejme cumely zbokna, kdo to zvonil
u nás jsou taky zamčené dveře, tak jsem zazvonila a učitelka mi otevřela
Dvakrát se mi to stalo, když jsem byla nemocná. Prostě jsem řekla něco jako „pardon, zaspali jsme“ a bylo. Stane se.
Však na tom nic není, je to jen školka..nám se to stává docela často, že musíme zvonit, a jít přes hospodářku
a většinou ani žádnou omluvu neříkám, můj vzheld v tu chvíli obvykle řekne všechno ![]()
Také jsem dnes skoro zaspala, ale nakonec jsme to stihli, to se stává no, je to jen školka tam můžeš přijít i o půl hodiny dýl.
Já se divím, že ti nedali vařečkou
Pozor určitě ji tam mají na takové maminy ![]()
Zapsali jsme zrovna včera. A jak jsem to zjistila, tak jsem do školky zavolala a malého omluvila a užili jsme si den doma. učitelka se smála a ptala se jestli příjdem zítra.. ![]()
U nás se můžou děti vodit do 8:30 ale i později. A zvoní se stejně, dveře nejsou otevřené. Takže pokud bychom zaspali, nikdo to neřeší. Častokrát se ale ráno rozhodneme, že nikam nejdeme, tak zavolám do školky odhlásit oběd a nic se neděje…