Zateplené džíny - tipy po kluka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Jana7ka Když jsem dala do googlu „zateplené kalhoty 158“ vyjela mi spousta odkazů.
Dcera je taky hubená, kalhoty krom legín ji nesedí v pase žádné, takže všechny nosím ke krejčové.
Vždy nahoře na úrovní pásku na obou stranách vystřihne trojuhelníky a sešije to dohromady tak, že jsou užší.
Už jsem to párkrát zvládla i sama ![]()
U toho stahování gumičama ji to tam vždy udělalo akorát obrovskou nevzhlednou hroudu, která jí logicky vadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Já nevím asi mi to fuk.. pokud syn zakladatelky nechodí pěšky hodinu… nevím nečetla jsem, tak bych to neřešila.. za 15-20minut nikdo v riflích nezmrznul. Dcera tak chodí od první třídy… prostě rifle a jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 Mně je to taky naprosto jedno. Zakladatelka hledá kalhoty, tak je asi dítě potřebuje nebo chce. Je zbytečné zpochybňovat zde zda je dítě potřebuje nebo je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 No Tvoje dcera nezmrzla. Ono zřejmě nezmrzlo ani dítě zakladatelky. Ale tak dítěte zakladatelky může být i klidně na těch 20 minut chladno a chce zateplené kalhoty. ![]()
Pokud někdo dobrovolně mrzne a nebo mu chlad nevadí jeho věc ne. ![]()
Nemusíme to mít všichni stejně.
Mám hodně vysoké a hubené 2 děti. Jedno i teď nenosí ani zimní bundu, protože vedro (geny - manžel to má stejně)a zřejmě to umocňuje puberta. Druhé dítě chodí nabalené jak na cestu na sever už nyní, protože mu je neustále zima (i v létě).
Mně je neustále zima, manželovi zase vedro. Ten nevlastní ani zimní bundu, uvařil by se. Já vytahuji teplý zimní kabát, když on si bere teplou mikinu - venku jistě mrzne.
Ať si každý nosí co jemu vyhovuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
Ve třídě nemají nijak přetopeno, tak horko mu není, Převlékat se nechce, proto raději zateplený kalhoty hlavně na TV.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit