Zateplené džíny - tipy po kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3012
14.11.25 10:50

@Jana7ka Když jsem dala do googlu „zateplené kalhoty 158“ vyjela mi spousta odkazů.
Dcera je taky hubená, kalhoty krom legín ji nesedí v pase žádné, takže všechny nosím ke krejčové.
Vždy nahoře na úrovní pásku na obou stranách vystřihne trojuhelníky a sešije to dohromady tak, že jsou užší.
Už jsem to párkrát zvládla i sama :palec:
U toho stahování gumičama ji to tam vždy udělalo akorát obrovskou nevzhlednou hroudu, která jí logicky vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7271
14.11.25 11:03
@Snopy123 píše: Více

Já nevím asi mi to fuk.. pokud syn zakladatelky nechodí pěšky hodinu… nevím nečetla jsem, tak bych to neřešila.. za 15-20minut nikdo v riflích nezmrznul. Dcera tak chodí od první třídy… prostě rifle a jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
14.11.25 11:15

@KKK85 Mně je to taky naprosto jedno. Zakladatelka hledá kalhoty, tak je asi dítě potřebuje nebo chce. Je zbytečné zpochybňovat zde zda je dítě potřebuje nebo je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
14.11.25 11:18

@KKK85 No Tvoje dcera nezmrzla. Ono zřejmě nezmrzlo ani dítě zakladatelky. Ale tak dítěte zakladatelky může být i klidně na těch 20 minut chladno a chce zateplené kalhoty. :nevim:
Pokud někdo dobrovolně mrzne a nebo mu chlad nevadí jeho věc ne. :nevim:
Nemusíme to mít všichni stejně.

Mám hodně vysoké a hubené 2 děti. Jedno i teď nenosí ani zimní bundu, protože vedro (geny - manžel to má stejně)a zřejmě to umocňuje puberta. Druhé dítě chodí nabalené jak na cestu na sever už nyní, protože mu je neustále zima (i v létě).
Mně je neustále zima, manželovi zase vedro. Ten nevlastní ani zimní bundu, uvařil by se. Já vytahuji teplý zimní kabát, když on si bere teplou mikinu - venku jistě mrzne.
Ať si každý nosí co jemu vyhovuje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
14.11.25 17:28
@KKK85 píše: Více

Ve třídě nemají nijak přetopeno, tak horko mu není, Převlékat se nechce, proto raději zateplený kalhoty hlavně na TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat