Zatím nedorazila

12
21.2.20 10:14

Zatím nedorazila

Ahojte holky, potřebovala bych radu. Cca třetí den, mám zpoždění MS, dělala jsem si už i test, ale vychází pořád negativní. S manželem se o dítě přímo nesnažíme, ale ani se nechráníme, jednoduše si dává pozor, takže klidně se to může stát, že bych byla těhotná. Jen je mi divné, že test je pořád negativní! Může být problém i někde jinde třeba? Nikdy mi takhle MS nevynechala. Mám typické příznaky, jak kdybych to měla dostat, dokonce mě od včerejška bolí žaludek, ale nějak se na to neupinam jelikož už jsem z toho možná tak vynervovana, že si to vsugerovavam. Děkuji za rady a odpovědi ???? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6661
21.2.20 10:21
@Slunce93 píše:
Ahojte holky, potřebovala bych radu. Cca třetí den, mám zpoždění MS, dělala jsem si už i test, ale vychází pořád negativní. S manželem se o dítě přímo nesnažíme, ale ani se nechráníme, jednoduše si dává pozor, takže klidně se to může stát, že bych byla těhotná. Jen je mi divné, že test je pořád negativní! Může být problém i někde jinde třeba? Nikdy mi takhle MS nevynechala. Mám typické příznaky, jak kdybych to měla dostat, dokonce mě od včerejška bolí žaludek, ale nějak se na to neupinam jelikož už jsem z toho možná tak vynervovana, že si to vsugerovavam. Děkuji za rady a odpovědi ???? :think:

Mohou to být i jen rozházené hormony. Mohla se posunout ovulace a tak se menstruace posunula. To se stane, nejsme stroje ;) Pokud MS nedorazí za několik dní, udělej si ještě jeden test. Pokud by nedorazila i za dva týdny (a test by byl negativní), tak na gyndu. Třeba bude potřeba vyvolávačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.20 10:30

@bartsch díky moc, v pondělí udělám ještě jeden test a pokud by byl negaticni, tak zavolám Dr aspoň ať mi řekne jeho názor… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.2.20 10:41
@Slunce93 píše:
@bartsch díky moc, v pondělí udělám ještě jeden test a pokud by byl negaticni, tak zavolám Dr aspoň ať mi řekne jeho názor… :)

Většinou se nic špatného neděje ;) Tak ať je to i u tebe v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.20 10:43

@bartsch snad ano, díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.2.20 10:45
@Slunce93 píše:
@bartsch snad ano, díky moc :)

No a třeba vás bude o jednoho víc :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.20 11:02

@bartsch no rozhodně tuhle možnost nevylučují, už máme první dcerku, takže by to bylo druhé…jen je mi to je divné, že u první hned dvě jasne čárky a teďka po třech dnech ani červená ani dálnice :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.2.20 14:00
@Slunce93 píše:
@bartsch no rozhodně tuhle možnost nevylučují, už máme první dcerku, takže by to bylo druhé…jen je mi to je divné, že u první hned dvě jasne čárky a teďka po třech dnech ani červená ani dálnice :nevim: :mrgreen:

Mohla být později ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.20 14:16

@bartsch je to možné, každopádně čekání je nekonečne…tak snad brzy dorazí a nebo test ukáže dvě čárky 😊 děkuji za odpovědi a podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.2.20 14:33

Ahoj myslím že nejsi tehu jen třeba nervozita a pod pac 3 dny po vynechani už by něco na testu bylo zkusila jsi více testu třeba 10a 25mlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.20 16:04

@Milacek2016 právě že jen jeden a ten samý, dneska jsem si koupila jiný, co ukazuje už i dříve a je přesnější, tak hned ráno jo vyzkouším a podle toho se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.2.20 16:24

@Slunce93 a jak vyšel ten ráno negativní? pokud nepřijde jdi k dr do toho mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.2.20 16:25

@Slunce93 jo že jsi si koupila tak ho zkus už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.20 17:01

@Milacek2016 obyč mamatest vyšel ráno negativní…teď to mám cleartest…měl by snad ukázat už i teďka nevím těžko říct…ráno je přece ta hladina HCG vyšší, kdyby náhodou…ale podle mě to trhu nebude tak či tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.2.20 17:26

@Slunce93 zkus přeci jen zpoždění už máš když to nevyjde neves hlavu zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí