Zatlaceni na bricho

306
9.12.14 19:42

Zatlaceni na bricho

Mala se hyba hodne, kdyz zrovna jeji tatinek neni doma. tak pak priteli reknu, at lehce pritlaci ne brisko a uciti pohyby. Ted se hyba tak, jako by se napla a vybouli se mi cast prich aa je to tvrde. Rekla sme priteli, ze pokud chce at se dotkne, ze je aktivni. Tak mi sahl na pricho a zatlacil, az se sam lek jak to tam bylo tvrde a ja vyvalila oci a servala ho, ze nemuze tak moc. Hybe se porad atd, jen se bojim aby nemela treba placatou hlavu nebo tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
9.12.14 19:43

Neboj, placatou hlavu mít opravdu nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.12.14 19:45

@BersiEn a co by tak měl mrněti udělat? To by Tě musel uhodit, aby se něco stalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.12.14 19:46
@BersiEn píše:
Mala se hyba hodne, kdyz zrovna jeji tatinek neni doma. tak pak priteli reknu, at lehce pritlaci ne brisko a uciti pohyby. Ted se hyba tak, jako by se napla a vybouli se mi cast prich aa je to tvrde. Rekla sme priteli, ze pokud chce at se dotkne, ze je aktivni. Tak mi sahl na pricho a zatlacil, az se sam lek jak to tam bylo tvrde a ja vyvalila oci a servala ho, ze nemuze tak moc. Hybe se porad atd, jen se bojim aby nemela treba placatou hlavu nebo tak :think:

Je dobře, že jsi ho seřvala, to je potřeba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

A s největší pravděpodobností jí stejně mačkal zadek. ;) (nebo je mimino koncem pánevním?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726

Vcera jsem byla na utz ve 21tt a na bricho mi tlacila mudr tak, az mi vyhrkly slzy. Takze neboj, bude ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.12.14 19:53

:lol: klid, sisalou hlavu mit fakt nebude. Syn se mi kolikrat zabori do bricha, ze bych dite v brise musela mit uz placaty.

• Citovat
  • Upravit
22614
9.12.14 19:57

Chudák muž… sím tě, nesmíš být tak úzkostlivá, mimino je tam hodně dobře chráněné. Mně skákala po břiše tříletá a malej je naprostop v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
9.12.14 20:00

Včera jsem byla na ultrazvuku kvůli 2. screeningu… jak ona mi tam tim ultrazvukem ryla… čekám dvojčata, a tak jsou nějaké části těla hůř vidět… dneska mě bolí jedno místo nahoře, když lehce sáhnu, je to to místo, kde fakt zaryla hodně… sama mi říkala, že takhle jim ublížit nemůže. Takže bych řekla, že se nemáš čeho báát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.12.14 20:01

@BersiEn Bože, tvoje starosti bych teda chtěla mít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
9.12.14 20:01

@kokomo no koukám, že jsme na tom byly včera stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
9.12.14 20:26

@BersiEn neřeš takové blbosti ;-) to by musela být opravdu rána aby se něco dítěti stalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
10.12.14 06:48

Ja teda moc nechapu, proc Ti vubec macka bricho. Muj chlap maximalne zlehka prilozi ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí