Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mala se hyba hodne, kdyz zrovna jeji tatinek neni doma. tak pak priteli reknu, at lehce pritlaci ne brisko a uciti pohyby. Ted se hyba tak, jako by se napla a vybouli se mi cast prich aa je to tvrde. Rekla sme priteli, ze pokud chce at se dotkne, ze je aktivni. Tak mi sahl na pricho a zatlacil, az se sam lek jak to tam bylo tvrde a ja vyvalila oci a servala ho, ze nemuze tak moc. Hybe se porad atd, jen se bojim aby nemela treba placatou hlavu nebo tak ![]()
@BersiEn a co by tak měl mrněti udělat? To by Tě musel uhodit, aby se něco stalo..
@BersiEn píše:
Mala se hyba hodne, kdyz zrovna jeji tatinek neni doma. tak pak priteli reknu, at lehce pritlaci ne brisko a uciti pohyby. Ted se hyba tak, jako by se napla a vybouli se mi cast prich aa je to tvrde. Rekla sme priteli, ze pokud chce at se dotkne, ze je aktivni. Tak mi sahl na pricho a zatlacil, az se sam lek jak to tam bylo tvrde a ja vyvalila oci a servala ho, ze nemuze tak moc. Hybe se porad atd, jen se bojim aby nemela treba placatou hlavu nebo tak
Je dobře, že jsi ho seřvala, to je potřeba ![]()
A s největší pravděpodobností jí stejně mačkal zadek.
(nebo je mimino koncem pánevním?)
Vcera jsem byla na utz ve 21tt a na bricho mi tlacila mudr tak, az mi vyhrkly slzy. Takze neboj, bude ok ![]()
klid, sisalou hlavu mit fakt nebude. Syn se mi kolikrat zabori do bricha, ze bych dite v brise musela mit uz placaty.
Chudák muž… sím tě, nesmíš být tak úzkostlivá, mimino je tam hodně dobře chráněné. Mně skákala po břiše tříletá a malej je naprostop v pohodě
Včera jsem byla na ultrazvuku kvůli 2. screeningu… jak ona mi tam tim ultrazvukem ryla… čekám dvojčata, a tak jsou nějaké části těla hůř vidět… dneska mě bolí jedno místo nahoře, když lehce sáhnu, je to to místo, kde fakt zaryla hodně… sama mi říkala, že takhle jim ublížit nemůže. Takže bych řekla, že se nemáš čeho báát ![]()
@BersiEn neřeš takové blbosti
to by musela být opravdu rána aby se něco dítěti stalo ![]()
Ja teda moc nechapu, proc Ti vubec macka bricho. Muj chlap maximalne zlehka prilozi ruku.