Zatuchlý úložný prostor v posteli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1692
2.8.11 13:45

Zatuchlí uložný prostor v posteli

Mužete mi prosím někdo poradit co ze zatuchlými šuflaty.Já už nevím co s tím stále to cítím.Jestli je nějáký speciální prostředek nebo babská rada??Uvítám všechny rady a tipy.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
2.8.11 13:52
lukymaty píše:
Mužete mi prosím někdo poradit co ze zatuchlými šuflaty.Já už nevím co s tím stále to cítím.Jestli je nějáký speciální prostředek nebo babská rada??Uvítám všechny rady a tipy.Děkuji

My jsme to u babi vyrdbali jarovou vodou, nechali řádně vyschnout (v létě několik dní, když byl fakt hic), a pak jsem na tu desku nakapala pár kaper esenciálního oleje (měli jsme levanduli tuším :think: )
Vonělo to krásně a voní stále a to už je to několik let…
Hlavně to chce dávat pozor na ten olej, když se to přežene těžko se to vyvětrává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
2.8.11 13:55

Moc děkuji hned vyzkouším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
2.8.11 14:09

Ještě existuje spray z DM drogerie něco jako pohlcovač pachů.Třeba i to by mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
2.8.11 14:37

ten pohlcovač pachů nedoporučuju, nám od toho pak smrdělo i obelčení a nešlo to vyprat.. měli jsme v jendom podnájmů zatuchlé skříně, takovej půdní satřecký smrádek a nešlo se toho zaboha zbavit, možná ta esence by zabrala..ale naštěstí už bydlíme jinde a skříně máme nové:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.8.11 08:36

nechat odparit ocet, treba na rozpalene panvi, pokud to jde nejak vymyslet bez pozaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
4.8.11 22:11
tehulka_janina píše:
ten pohlcovač pachů nedoporučuju, nám od toho pak smrdělo i obelčení a nešlo to vyprat.. měli jsme v jendom podnájmů zatuchlé skříně, takovej půdní satřecký smrádek a nešlo se toho zaboha zbavit, možná ta esence by zabrala..ale naštěstí už bydlíme jinde a skříně máme nové:)

Nevím co jsi tedy měla za pohlcovač.já mám z DM vyprat z oblečení jde a nic nesmrdí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
5.8.11 15:17

Sunny: mě půjčovala něco tchýně, ale nevím z jaké drogérky, záměrné to snad nebylo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný