Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mužete mi prosím někdo poradit co ze zatuchlými šuflaty.Já už nevím co s tím stále to cítím.Jestli je nějáký speciální prostředek nebo babská rada??Uvítám všechny rady a tipy.Děkuji
lukymaty píše:
Mužete mi prosím někdo poradit co ze zatuchlými šuflaty.Já už nevím co s tím stále to cítím.Jestli je nějáký speciální prostředek nebo babská rada??Uvítám všechny rady a tipy.Děkuji
My jsme to u babi vyrdbali jarovou vodou, nechali řádně vyschnout (v létě několik dní, když byl fakt hic), a pak jsem na tu desku nakapala pár kaper esenciálního oleje (měli jsme levanduli tuším
)
Vonělo to krásně a voní stále a to už je to několik let…
Hlavně to chce dávat pozor na ten olej, když se to přežene těžko se to vyvětrává…
Ještě existuje spray z DM drogerie něco jako pohlcovač pachů.Třeba i to by mohlo pomoci.
ten pohlcovač pachů nedoporučuju, nám od toho pak smrdělo i obelčení a nešlo to vyprat.. měli jsme v jendom podnájmů zatuchlé skříně, takovej půdní satřecký smrádek a nešlo se toho zaboha zbavit, možná ta esence by zabrala..ale naštěstí už bydlíme jinde a skříně máme nové:)
nechat odparit ocet, treba na rozpalene panvi, pokud to jde nejak vymyslet bez pozaru…
tehulka_janina píše:
ten pohlcovač pachů nedoporučuju, nám od toho pak smrdělo i obelčení a nešlo to vyprat.. měli jsme v jendom podnájmů zatuchlé skříně, takovej půdní satřecký smrádek a nešlo se toho zaboha zbavit, možná ta esence by zabrala..ale naštěstí už bydlíme jinde a skříně máme nové:)
Nevím co jsi tedy měla za pohlcovač.já mám z DM vyprat z oblečení jde a nic nesmrdí ![]()
Sunny: mě půjčovala něco tchýně, ale nevím z jaké drogérky, záměrné to snad nebylo
![]()