Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co lékaři většinou doporučují vzít si lék na noc cca tři dny někdy déle.
Doporučují zkombinovat s masážemi a fyzioterapií.
@Anonymní píše: Více
Dostala jsem Dimexol od obvodní, protože mám potíže s levou rukou a jsem objednaná na neurologii až na červen. Léky beru teprve tři dny, na noc, ale jsem po nich prostě ospalá a unavená…také váhám, jestli je tedy mám brát dál a ospalost a únava přejde, nebo se to srovná a tělo si zvykne. Už jsem koukala a prý jak u koho, u někoho ospalost přetrvává po celou dobu užívání-v tom případě bych se vysadila…otázkou, zda v červnu mi nedají na neurologii podobné léky, ch jo.
@Anonymní píše: Více
Kolikrát denně ho bereš? Určitě ho začni užívat, zároveň už teď najdi fyzioterapeuta, který ti tu lopatku pomůže uvolnit a ukáže ti jak cvičit.
Zároveň bys měl nějak kompenzovat tu zátěž v práci.
Já těch problémů mám víc, mimo jiné ji tu lopatku a potvora po půl roce ne a ne povolit…
Dimexol jsem brala 3× denně, to jsem byla jak spící panna, teď už beru jen jeden na noc.
Ja Dimexol brala (take predepsan od obvodacky) bez nejakych vedlejsich ucinku, nicmene moje bolestivost lopatky se nakonec ukazala jako dusledek pomerne velkeho vyhrezu plotenky, takze Dimexol nemel sice ucinky vedlejsi, ale ani ozdravne. Pak jsem ale mela „zakousnuty sval“, mela jsem jeste par tablet doma, a na ten to zabralo za den a pul
. Dala bych tomu sanci. Tak to zkus o vikendu.
Zdravim, uz tydny mě bolí - spíš pálí lopatka nahoře. Dělám „kuryra“ kde doručujem nábytek, takže to někdy vynášime i do pater. Denně 6h sedím za volantem a doma co se týče práci na počitači taky sedím dost.. většinou mě to boli u toho počítače nebo když něco dělám - cokoliv pracuji. Obbodní mi řekla, že to mam zatuhlý a předepsala mi Dimexol. Máte s těmito prášky nějaké zkušenosti? ještě jsem se neodhodlal je vzít, prý oblbujou nebo co. Popřípdě když to doberu mám začit nějak cvičit nebo něco aby se mi už tohle nevrátili?