Behavior Balance - DMG Liquid sirup

1
1.2.26 01:38

Behavior Balance-DMG Liquid

Dobrý večer, založila jsem si tenhle účet abych se mohla zeptat jestli s tímhle sirupem mají lidé zkušenosti.
Jelikož mám syna 4 letého který má autismus (PAS), ADHD a nevyvinutí syndrom pozornosti.
Synovi se to projevilo v 2 roce.
Máme stále pleny on si na WC sedne ale jenom oblečení jakmile ho dám na WC bez pleny tak začne úplně řvát a nechci ho trápit i když vím že to je špatný.
Nemluvíme, a když tak breptá a nebo jen anglickou písničku if you happy And you know clap your hands, nic jiného mluvím na něj já přítel no prostě všechny se snažíme aby alespoň opakoval slova ale ne nejde to😏.
Je hodně hyperaktivní skáče nemá strach s výšek snažím se mu vysvětlit že bude mít au a stejně jo prostě nezájem jako kdyby jsem ani vlastně tam nebyla když mu to snažím se vysvětlit.
Je docela hodně nervózní se dá říci když není po jeho jasně že mu dovolím to co může ale to co ne tak se začne vztekat, křičet, brečet ale vlastně mu nikdo nic nedělá jen že prostě to nedovolím.
Spánek je někdy dobrý třeba usne v půl 9 a vstává v 8 v půl 9 ráno a pak zase máme někdy takové dny že jdeme normálně spinkat a pak se vzbudí ve 4 ráno ještě dřív než přítel když jde do práce a je vzhůru cely den :? A stejně je hyperaktivní žádná unava
A tak by jsem se chtěla zeptat máte někdo zkušenosti s tímhle sirupem že by vlastně mohl pomoci synovi neočekávám že ze dne na den z něj bude génius nebo něco takového ale na ten rozvoj řeči aby vlastně začal trochu vnímat? Děkuji předem na odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.