Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky chtela bych se zeptat dostala jsem od kozni lek Conisor 2× denne na 14 dnu kvuli lozni plisni… deuhy den me zacla bolet hlava, treti a ctvrty den uz jsem myslela ze mi hlava praskne a pridala se ryma a kasel a silena unava… po precteni ze jsou to caste vedlejsi ucinky jsem lek vysadila a brala ho tedy jen 4 dny (8 tablet) a chci se zeptat kdo mate zkusenost za jak dlouho po vysazeni je bezpevne si dat alkohol (pojedeme na ples takze ve vetsi mire)
Pročetla jsem pár poraden na netu a vzhledem k metabolizaci léku játry a tím jejich abnormálnímu zatížení a přihlédnuto k poločasu odbourání, po několikadenní kúře tímto lékem je ideální 8 dní nepít.
@Monousek8 píše: Více
Farmaceut opakovaně radil lidem toto. Zařiď se, jak potřebuješ, ale i několik tablet se v organismu nakumuluje a poločas odbourání po opakovaném užití je 34-42h. Po jedné tbl.se uvádí 17h. Jako osobně si myslím, že tě to nezabije, ale jestli plánuješ pít víc než decentně, není to vhodné tak brzy.
@teroonka na ples jedeme nastesti az 9 dni po dobrani tak to uz by snad melo byt dobre
no vidíš, tak to vůbec neřeš. To už lék bude bezpečně z těla eliminován ![]()
Ten alkohol musiš pít pod trestem smrti?
To jsi fakt tak neschopná?
@Vada proc hned tak hnusne? Ne nikdo me nenuti, jedu na ples a vim ze budu chtit pit tak se ptam jestli to uz bude bezpecne to je vsechno proboha ![]()
Já nevím, já bych brala jako zbytečné se s tím stresovat. Prostě bych nepila a užila si ples nealko. Myslím, že by se svět nezbořil. Raději, než si ublížit. To je sice hezké, že píšou 8 dní a ty budeš pít 9.
Nestalo by mi to za to.
Budu chtít pít…
Nemáte jinou zábavu?. Z opilců je mi zle, pardon. A ještě se těšit, že budu vypadat jak hlupák, mektat nesmysly, ráno mi bude blbě, stojí to prachy, to vám fakt neuteče. Opilá žena to je fakt terno.
@Monousek8 mě by teda víc než pití alkoholu zajímalo, jestli se za 4 dny braní léku vyřešil ten zdravotní problém, asi ne co
@Vada jezis a kdo rekl ze se chci ozrat jak dobytek
normalne si chci behem plesu dat par piv, nebyla jsem na plese 7 let tak si chci uzit par piv a zatancovat si
rozhodne se nemam v planu ozrat
@cestovatelka 1 no jelikoz to mam na kozni plisen s kterou ziju uz roky a nijak me nedela problemy, tak to uplne neresim v pondeli po plesu jdu na kozni tak si necham napsat nejakou mast… vic nez ty flicky me teda trapily vedlejsi ucinky leku… neco co se mnou takhle zamavalo fakt brat nebudu
A jak by jsi to dělala, kdyby jsi ten lék užívala do konce?