Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ve čtvrtek jsem se objednávala na gyndu s tím, že mi začala menstruace a chci si nechat zavést tělísko Mirenu (byla jsem domluvená s doktorem že až to dostanu mám zavolat). Sestra mě objednala na zítra, ale menstruace mi dneska skončila. Bohužel sem se zapomněla zeptat zda mám dojít pokud to dostanu a jelikož tam mám jít hned na otvíračku nemohu tam zavolat a zeptat se. Proto se chci zeptat Vás zda Vám některý těliísko zaváděli bez menstruace nebo zda jste čekaly až na ní. Děkuju
Taky jsem byla na zavedení tělíska s tím, že už mi MS skončila a v pohodě. Byla jsem tam dokonce asi až týden po MS a zavedení bez problémů.
Já byla na mireně bez MS pac jsem mela po porodu a kojila jsem tak mi to zavadly i bez MS
@Mishicka1
ja jsem na zavedeni sla uplne mimo MS, nicemu to nevadilo..byla jsem po porodu a MS chodila velice nepravidelne ![]()
Já byla taky mimo menstruaci, neboť se po porodu do té doby ještě nedostavila. Na radu kamarádky jsem si vzala předtím brufen a zavedení naprosto v pohodě. Pan doktor mě chválil, že jsem byla velmi statečná, ostatní ženský mu couvají zadkem. ![]()