Závěsy Eivor Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
6.12.12 18:18

Závěsy Eivor Ikea

Máte, prosím, Vás někdo záclony - závěsy Eivor z Ikei - http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…, dají se z nich udělat i povlaky na polštářky nebo je to moc průhledné? Přemýšlím nad koupí ještě jednich a použití jako dekorační látky, ale nejsem si jistá, jestli materiál je vhodný. Moc Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
6.12.12 18:54

@kracmeratko :mavam: Včera jsem na ně koukala v Praze, vypadají moc hezky. Je to takový tvrdší neprůhledný materiál. Myslím, že by to mohlo být pěkné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.12.12 18:55

My je máme. Na povlaky by se hodily, je to kvalitní bavlna, nejsou průhledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.12.12 19:59

Holky díky, to je super, hodlám je dát na okna a myslím, že stejné povlaky a dekoračky by byly fajm. Mám takovou svou představu, tak si objednám ještě jedny. Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
6.12.12 20:02

@kracmeratko Tak šup, šup do realizace :mrgreen: Bude to určo moc krásné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.12.12 20:06

JJ, těším se, renovujeme, malujeme, nově zařizujeme a tyhle závěsy mě uchvátily, a protože nemáme tradiční okna, zbyde mi dost látky bokem - po úpravách a nevěděla jsem, zda je možné je použít, protože teprve mají přijít. Takže moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
6.12.12 21:07
@kracmeratko píše:
JJ, těším se, renovujeme, malujeme, nově zařizujeme a tyhle závěsy mě uchvátily, a protože nemáme tradiční okna, zbyde mi dost látky bokem - po úpravách a nevěděla jsem, zda je možné je použít, protože teprve mají přijít. Takže moc díky.

Tak hlavně ať se renovace vydaří. Přivítáme i fotenu ;) Také to máme za sebou, vlastně mi přijde, že stále vylepšujeme byt už skoro rok v kuse. Ale hrozně náš to baví, je stále co dělat a nemám ráda stereotyp, tak si krátím čas úpravou bytu :lol: Na Mimibazaru mají moc krásné závěsy. Koukala jsi třeba na závěsy od Nextu? Myslíš, že kvalita bude podobná jako Ikea? Já měla jedny v oblíbených a koukám, už jsou fuč :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.12.12 22:20

My renovujeme už pět let :-), pořád něco. Koukala, ale nesehnala bych tolik metrů stejné látky. My máme v domě hrozně moc oken a na každé je potřeba celé balení, tj. dva šály, takže tohle je takové nejschůdnější. Ale díky za návrhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný