Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte, prosím, Vás někdo záclony - závěsy Eivor z Ikei - http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…, dají se z nich udělat i povlaky na polštářky nebo je to moc průhledné? Přemýšlím nad koupí ještě jednich a použití jako dekorační látky, ale nejsem si jistá, jestli materiál je vhodný. Moc Díky Lucka
@kracmeratko
Včera jsem na ně koukala v Praze, vypadají moc hezky. Je to takový tvrdší neprůhledný materiál. Myslím, že by to mohlo být pěkné ![]()
My je máme. Na povlaky by se hodily, je to kvalitní bavlna, nejsou průhledné.
Holky díky, to je super, hodlám je dát na okna a myslím, že stejné povlaky a dekoračky by byly fajm. Mám takovou svou představu, tak si objednám ještě jedny. Díky Lucka
@kracmeratko Tak šup, šup do realizace
Bude to určo moc krásné!
JJ, těším se, renovujeme, malujeme, nově zařizujeme a tyhle závěsy mě uchvátily, a protože nemáme tradiční okna, zbyde mi dost látky bokem - po úpravách a nevěděla jsem, zda je možné je použít, protože teprve mají přijít. Takže moc díky.
@kracmeratko píše:
JJ, těším se, renovujeme, malujeme, nově zařizujeme a tyhle závěsy mě uchvátily, a protože nemáme tradiční okna, zbyde mi dost látky bokem - po úpravách a nevěděla jsem, zda je možné je použít, protože teprve mají přijít. Takže moc díky.
Tak hlavně ať se renovace vydaří. Přivítáme i fotenu
Také to máme za sebou, vlastně mi přijde, že stále vylepšujeme byt už skoro rok v kuse. Ale hrozně náš to baví, je stále co dělat a nemám ráda stereotyp, tak si krátím čas úpravou bytu
Na Mimibazaru mají moc krásné závěsy. Koukala jsi třeba na závěsy od Nextu? Myslíš, že kvalita bude podobná jako Ikea? Já měla jedny v oblíbených a koukám, už jsou fuč
![]()
My renovujeme už pět let
, pořád něco. Koukala, ale nesehnala bych tolik metrů stejné látky. My máme v domě hrozně moc oken a na každé je potřeba celé balení, tj. dva šály, takže tohle je takové nejschůdnější. Ale díky za návrhy