Zavinovačka Emitex softshell nebo fleece?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1289
15.11.15 20:38

zavinovacka Emitex softshell nebo fleece?

Ahoj. Zjistila jsem, ze nam fusak 3v1 od emitexu nepasuje do autosedacky - vajicka (mame BeSafe Izi Go a nejdou odepnout dole pasy :( ), tak jsem se poohlizela po necem jinym pro novorozne. Libi se mi od Emitexu, ale nevim zda je lespi zvenku softshell nebo ne? Jako na ven to bude asi super, kdyz treba poprchava nebo tak, ale pak uz asi nepujde vyuzit ta zavinovacka treba na doma, ne? Jako, ze by v tom asi bylo horko?? Muzete mi, prosim, napsat vyhody/nevyhody tech ruznych druhu zavinovacek? Diiiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Emitex Coocon?

Přidejte zkušenost s Emitex Coocon
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
15.11.15 22:39

Mam dite narozeny v lednu a zavinovacku do autosedacky jsem nemela. Mel na sobe kombinezu a pres sebe deku. Ven jsem chodila s kocarem a autosedacku nacvakavala maximalne v nakupaku nebo k doktorce, kdyz jsem parkovala daleko. Za me vyhozeny penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.11.15 22:50

Zavinovacku kazdy pouzije max v nemocnici a pak uz snad vubec. Kazdy mímo oblece a da do postylky pod perinu, do kocaru oblecene a s fusakem, do sutosedacky s dekou jinak by nemohlo byt pripoutane v popruzich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
15.11.15 22:51
@Makronka222 píše:
Zavinovacku kazdy pouzije max v nemocnici a pak uz snad vubec. Kazdy mímo oblece a da do postylky pod perinu, do kocaru oblecene a s fusakem, do sutosedacky s dekou jinak by nemohlo byt pripoutane v popruzich…

tak prave s tou zavinovackou muze byt pripoutany v popruzich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
16.11.15 07:45

@mattez pro miminko narozené v září jsem měla emitex flees letní verzi. v zimě jsem pak přes ni dala Ještě deku, kterou jsem v autě sundala… Jinde než v autosedacce jsem tuto zavinku nepouzivala, nebavilo by mě ji pořád nasazovat :-) na doma jsem měla klasickou rychlozavinovacku. Mohla jsem. dát do sedačky i fusak do kočárku, ale opět by me nebavilo prehazovani sem tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
16.11.15 12:45

My měli pro mimčo narozený v září do autosedačky tuto http://www.emitex.cz/…dacky-zimni/ ale přišla mi zbytečně teplá, občas se mi v ní i lehce oblečený dítě v autě zapotilo. Ale zase byla super když bylo sychravo a jeli jsme ven jen ve vajíčku a potom na jaře do sporťáku (tenkrát jsem měla zimní fusak ještě po manželovi, který se do sporťáku nehodil).
Teď na roční mám tuto se softshelem http://www.emitex.cz/…hell-fleece/ Pro větší dítě do sporťáku ideální-když mrholí tak nemusím tahat pláštěnku, protože ten materiál nepromokne a je docela teplý, asi v tom přežijem i zimu. Pro novorozence mi to ale přijde zbytečně velký a softshell není tak poddajný, any se to někde zanulo nebo tak. Každopádně obě zavinovačky si dovedu představit spíš na ven. My měli na doma klasický na mašličku ještě po nás a nemůžu si je vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.11.15 13:09

Ahoj, diky, holky. No ja bud koupim tu letni verzi nekterou a nebo zadnou. Napadlo mi, ze ta zimni bude docela tlusta a taky se do ty autosedacky pak nemusi vejit, mame docela vycpanou jakoby. A na to ji pouzivat jinde, tak to mam prave ten 3v1 od emitexu deluxe, takze to je proste zbytecny fakt. ale rikam si, ze ta lehka prave bude na obleceny miminko na ven a nebo pak na jaro/leto vecery treba nebo proste nekam..takovej fusak zadnej doma nemam, ty slaby jsem nikdy malymu nekupovala..Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí