Prodejkyně -Tayla Fler

261
4.11.15 09:24

Prodejkyně Tayla Fler

Neznáte někdo prosím nebo nemáte kontakt na prodejkyni dětského zboží Tayla na Fleru? Vím jen, že se jmenuje Petra Mrnuštíková. Už jsem z paní zoufalá, před 3 měsíci jsem si u ní objednala a zaplatila skoro 1000 za zboží, které mi ani po 2 měsících nedodala, pořád se vymlouvala, že zboží už poslala, že se balíček ztratil a vrátil se jí..teď už se z ní měsíc snažím dostat své peníze zpět..opět samé výmluvy, že nemá peníze na účtě, že jí nejde netbanking..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5358
4.11.15 09:41

@scruffy_2006 zkuste stížnost přes správce Fleru. ale zkušenost nemám, na fleru vždy vše proběhlo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.11.15 09:59

Tak nakonec jsem paní napsala, že mám její adresu a přijedu si pro peníze osobně, a najednou jsem měla peníze na účtě:-) Vůbec to nechápu, přitom na Fleru má skoro samá pozitivní hodnocení, asi se naštvala, že jsem stornovala objednávku, tak se rozhodla, že mě ten měsíc vydusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
4.11.15 11:16

@scruffy_2006 mám s paní stejnou zkušenost, objednávala jsem si věc, která přišla se zpožděním, ale neseděla, takže jsem ji posílala zpátky, paní ochotná, že věc opraví a čekala jsem na ni taky několik měsíců než přišla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.11.15 18:21

Pochopím, že je třeba nemocná a nahrnou se jí objednávky, tak má ale narovinu napsat, že toho má moc a dodací lhůta je 2 měsíce, a nabídnout, že si mám počkat nebo že mi vrátí peníze zpět, na email 14 dní nereagovala a reagovala až tehdy, když jsem chtěla objednávku stornovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.11.18 23:38

Mám s paní TAYLA - Petra Mrnuštíková taky velice špatné zkušenosti a už bych si u ní nikdy nic neobjednala. Lže, že balíček odeslala a přitom neodeslala a pak píše pohádky a výmluvy, je nepříjemná a ironická. Katastrofa. Takhle musí okamžitě ztratit každého zákazníka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.11.18 09:02

@martina_8055 Přesně tak, teď s odstupem let už se tomu směju, ale v srpnu jsem si od ní tehdy objednávala podzimní fusak a ještě v listopadu jsem ho neměla a peníze taky ne. Paní by se mohla místo šití slušně živit i psaním pohádek. A když jsem jí na fler napsala slušný ale negativní komentář, okamžitě byl pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí