Zazděné Vánoce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
26.11.21 19:43
@Venetia píše:
A zakazujes, stromecek, darky a cukrovi?

Ne, mam děti, dělám vánoce pro ně, samozřejmě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
27.11.21 23:03

Hele, můj muž taky vánoce neslaví… Ale protože pro mě jsou důležité, domluvili jsme se. Cukroví peču (to má rád), v bytě mám neadventně vypadající adventní svícen, na lustru jmelí. Stromek doma nechtěl, ale na balkoně mu nevadí (mám živý v květináči, je mu tam stejně lépe a vypadá tam roztomile). Dárky si dáváme jiný den, tak nějak se to rozprostre do tří králů.
Důležité je, že jsme se dokázali o tom bavit a našli cestu, která je schudna pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
28.11.21 07:58

@Violetina tak přesně takhle by měl fungovat kompromis a vztah dvou lidí :palec:
Celkem mě udivuje že tady by byly některé pro rozchod 8o kvůli jednomu dne v roce, by byly ochotné zahodit třeba jinak opravdu fajn chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105781
28.11.21 21:51
@kruel píše:
@Violetina tak přesně takhle by měl fungovat kompromis a vztah dvou lidí :palec:
Celkem mě udivuje že tady by byly některé pro rozchod 8o kvůli jednomu dne v roce, by byly ochotné zahodit třeba jinak opravdu fajn chlapa.

Ono vetsinou, kdyz je ten druhy uplne na jine vlne, tak moc fajn pro tu konkretni osobu neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
29.11.21 09:31

@Venetia
Jeden svátek v roce nemusí být úplně jiná vlna…úplně jiné životní priority. Ale jako chápu asi jak to myslíš ;) záleží jak přesně se přítel zakladatelky projevuje…jak moc je tam snaha i z jeho strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.11.21 10:09
@Anonymní píše:
Dobre odpoledne.
Prosim anonym. Mam temer rok pritele a dohodli jsme se, ze stedry vecer stravime spolu. On na Vanoce neni, ma v planu kdyz bude pocasi jit s kamosema bruslit, ja pujdu na odpoledne k nasim a pak tam spolecne pojedeme bud 26 nebo jiny den. A vecer se najime na byte a budem koukat na telku a hrat treba hry. Kdyz mi rikal ze na vanoce neni, ze darky jsou vyhozene penize tak jsem rekla ok. Koupime si nejaky zajezd a max nejakou drobnustku pod stromecek. Ale dnes mi rekl, ze nechce do bytu ani stromek, ani venec ani svetelka, proste nic. :,( Cukrovi ze neji, ale ja rada pecu i pro mou rodinu, rada bych dala krabicku i jeho rodicum. Ale proste cokoliv co symbolizuje vanoce mi zazdil… :( prebyvame ted u nej v garsonce tak se to nejak snazim respekrovat ale je mi to trosku lito. Samozrejmne, ze bych od nej penize na nejakou tu vetvicku a suroviny nechtela, ale i tak o tom nechce slyset. :zed:

Asi není nejlepší nápad se úplně přizpůsobovat jen tomu, co chce přítel. Na druhou stranu bych z toho zase nebyla hned tak na nervy. Spíš bych si s ním o tom promluvila. Taky jsem měla období, kdy mě Vánoce vyloženě otravovaly a snažila jsem se je zazdít. I jsem na ně byla v nejednou dobrovolně v práci. Teď Vánoce slavím a těším se na ně. Přišlo to s dětmi. S manželem si teda dáváme jen symbolické dárky, moc na to nejsme. Ale máme stromeček, výzdobu, pečeme cukroví, chodíme se koukat na světýlka, chodíme do kostela… Asi jsem si potřebovala dát pauzu. A vytvořit si takové své pojetí Vánoc (to z domova mi moc nevyhovovalo). Tak třeba přítel taky potřebuje najít nějaké to své pojetí (kouzlo) Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný